Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ "16" ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!

Είναι απλά τρελό. Όσοι αποπειρώνται να το συνειδητοποιήσουν, δεν μπορούν. Γιατί πολύ απλά δεν γίνεται. Η Ελλάδα είναι στους "16&q...


Είναι απλά τρελό. Όσοι αποπειρώνται να το συνειδητοποιήσουν, δεν μπορούν. Γιατί πολύ απλά δεν γίνεται. Η Ελλάδα είναι στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Έλληνες διεθνείς πήγαν κόντρα σε όλα και με τα γκολ του Ανδρέα Σάμαρη στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έστειλαν όλη τη χώρα στον έβδομο ουρανό.

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα απέμεναν πριν οι διεθνείς μας φτιάξουν βαλίτσες για το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής. Ο Θεός όμως δεν μας άφησε έτσι. Μας έδωσε μία τεράστια χαρά, που όμοιά της οι περισσότεροι Έλληνες δεν είχαμε νιώσει το τελευταίο διάστημα. 

Μέσα στη μίζερη ζωή στην οποία μας έχουν καταδικάσει η κρίση και τα οικονομικά προβλήματα, η Εθνική μας Ομάδα, η "γαλανόλευκη", συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της να μας χαρίζει αυτά τα πολύτιμα χαμόγελα.

Η πρόκριση αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην Ιστορία. Είναι το πρώτο μας ever "εισιτήριο" για τη φάση των 16 ενός Μουντιάλ, στην τρίτη μας συμμετοχή στο εν λόγω Μουντιάλ. Και, πράγματι, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει δίκιο. Δέκα χρόνια μετά την εποποιία στην Πορτογαλία, αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδος.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Πετύχατε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Να μας κάνετε να χαμογελάσουμε, να χαρούμε με την ψυχή μας. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό για εμάς.

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ-ΟΛΕ!!!

Related

main 7812386853289131700

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item