Προκρίθηκε ξανά με το πιστόλι στον κρόταφο

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  Δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες που, όταν αντιμετωπίζουν τα δύσκολα, καταφέρνουν να επιτύχουν. Επίση...


 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες που, όταν αντιμετωπίζουν τα δύσκολα, καταφέρνουν να επιτύχουν. Επίσης, είναι λίγες αυτές που ύστερα από συνεχόμενες ημέρες κατακραυγής, καταφέρνουν και ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες τόσο ικανοποιητικά. Άξια αναφοράς και θετικών σχολίων αυτή η Ελλάδα.

Με το πιστόλι στον κρόταφο κατέβηκε στο ματς με την Ακτή, την ώρα που όλοι δυσπιστούσαν για το αν θα τα κατάφερνε. Λίγοι την πίστεψαν. Οι πιο πολλοί την αμφισβητούσαν επειδή δεν έπειθε. Δεν έκανε φάσεις, με δυσκολία άλλαζε 5-6 συνεχόμενες πάσες.

Κόντρα στους Αφρικανούς τα έπαιζε όλα. Κατάφερε να τελειώσει το ματς με τρία δοκάρια, ευκαιρίες από Χριστοδουλόπουλο και Σαλπιγγίδη, δύο γκολ και μια εμφάνιση που σπάνια έχει καταγραφεί στο ενεργητικό της. Δεν κινδύνευσε, απείλησε πολλάκις, έτρεξε, έπαιξε ποδόσφαιρο.

Μια Ελλάδα που μας άφησε άναυδους. Εκμεταλλεύτηκε την αμυντική της λειτουργία στο έπακρο, εξαφάνισε όλους τους top-class παίκτες των Ιβοριανών και κατάφερε να τους ταλαιπωρήσει επιθετικά. Στην κόντρα ήταν θάνατος, έκανε πολλά κλεψίματα στο χώρο του κέντρου. Μανιάτης και Καραγκούνης έπαιξαν με άσβεστο πάθος, όσο αγωνίστηκαν. Τόσο, που σχεδόν δεν έκαναν λάθη. Άγγιξαν το τέλειο παιχνίδι. Ο Σάμαρης, που είχε μέχρι χθες όλες κι όλες πέντε συμμετοχές, κάλυψε σωστά τους χώρους στο κέντρο, μοίρασε την μπάλα και σκόραρε.

Ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος πάλι ήταν τρομεροί. Ο Drogba δεν πάτησε στο γήπεδο, ουσιαστικά. Ο Drogba, που έδωσε Champions League στην Chelsea πρόπερσι. Αυτός ο παικταράς. Ο Τουρέ βρισκόταν κάπου αλλού. Πεσμένος ψυχολογικά μεν, εξαιρετικά κλεισμένος δε, δεν απέδειξε το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Τα βρήκε σκούρα από τα τρία χαφ της Ελλάδας.

Αυτή η ομάδα, όταν παίζει με "το μαχαίρι στο λαιμό" πάντα τα καταφέρνει. Δεν ξέρω πώς, αλλά συνέχεια αυτό γίνεται. Συνέχεια, αποστομώνει τους επικριτές της. Είναι μεγάλο ταλέντο αυτό. Μεταλλάσσεται όταν πρέπει να κυνηγήσει έως το τέλος ένα σημαντικό στόχο. Ρωσία, Γαλλία, Τσεχία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Ρωσία, Ρουμανία και Ακτή Ελεφαντοστού. Θύματα ένα τσούρμο μέτριων παικτών στην καλύτερη των περιπτώσεων, οι Zidane, Figo, Nedved, Ronaldo, Drogba, Toure. Μερικοί εκ των κορυφαίων έχουν πέσει θύματά της την τελευταία δεκαετία. Πώς τα καταφέρνουν αυτοί οι παίκτες; Μάλλον, πρέπει να παίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο, ώστε να αποδίδουν σε τόσο υψηλά standrads. Εκεί εντοπίζεται η εξήγηση.

Related

main 7821278362074949004

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item