Ο "άγνωστος" Κριστιάνο Ρονάλντο

ΜΠΑΛΑ ΜΕ... ΤΑΚΟΥΝΙ  ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΒΙΝΤΟ  Πολλοί τον έχουμε κακοαρακτηρίσει με αφορμή την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου, λ...

ΜΠΑΛΑ ΜΕ... ΤΑΚΟΥΝΙ


 ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΒΙΝΤΟ 

Πολλοί τον έχουμε κακοαρακτηρίσει με αφορμή την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου, λίγοι όμως γνωρίζουν την άλλη πλευρά του διάσημου ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για έναν άπληστο νεαρό που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί με τον πλούτο του ή για έναν ευαίσθητο άνθρωπο με αξίες και αγάπη για την οικογένειά του; Το μόνο σίγουρο είναι πως δε ξέρουμε όσα νομίζουμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, μια γυναίκα που τον έχει στηρίξει αφάνταστα και το δηλώνει σε κάθε στιγμή της καριέρας του, όταν ο Κριστιάνο ήταν 15 ετών -πριν από ακριβώς 14 χρονιά- όταν και αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε εμφανίσει ένα καρδιακό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε ταχυκαρδίες που του έφερναν δύσπνοια και έντονο πόνο. Με την υπογραφή της μητέρας του υποβλήθηκε σε επέμβαση καυτηριασμού με λέιζερ ούτως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τον αθλητισμό. Η επέμβαση πέτυχε και την συνέχεια τη βλέπουμε εδώ και 14 χρόνια. 

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο
Σίγουρα ο Κριστιάνο είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει πολλά αλλά η ζωή δεν του χαρίστηκε. Έχασε τον πάτερα του όταν ήταν 20 χρονών λόγω αλκοολισμού. Ο μικρότερος αδελφός του υπήρξε ναρκομανής και ο Ρονάλντο ήταν αυτός που σαν μεγαλύτερος, με πολλή υπομονή, επιμονή και φυσικά αγάπη, κατάφερε να τον σώσει. Ο αδελφός του πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και ο Ρονάλντο προσπαθεί να τον τραβήξει και από αυτό τον "Γολγοθά". Η υπόσχεση του αδερφού του -πως αν η ομάδα του κερδίσει το Champions League θα σταματήσει το πότο και θα μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης- ήταν αυτή που έκανε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μετά το τέταρτο -δικό του- γκολ να πανηγυρίζει και να κλαίει στην αγκαλιά του αδελφού του που βρισκόταν στην εξέδρα. 

Ο Κριστιάνο στηρίζει πολύ την οικογένειά του. Στις δύο αδελφές του έχει ανοίξει μπουτίκ με ρούχα στην Πορτογαλία και στη μητέρα του έχει ανοίξει ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει να σταθεί μόνη της στα πόδια. Σίγουρα αυτή η εικόνα διαφέρει από αυτήν που πολλοί έχουν στο μυαλό τους για τον ποδοσφαιριστή. 

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως πίσω από τον πλούσιο και εντυπωσιακό άνδρα κρύβεται ένας άνθρωπος με ευαισθησία και αγάπη για την οικογένειά του.

Η αγκαλιά του Κριστιάνο με τον αδερφό του στον τελικό του Champions League (Ρεάλ - Ατλέτικο 4-1 παρ.)

Ιωάννα Βίντο

Related

main 8217146356172706159

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item