Όχι δάκρυα γι' αυτήν την Εθνική

Το ταξίδι μας στα γήπεδα της Βραζιλίας τελείωσε πικρά. Πολύ πικρά. Στη συνήθως κατάφορα άδικη διαδικασία των πέναλτι. Η επιτυχία τ...


Το ταξίδι μας στα γήπεδα της Βραζιλίας τελείωσε πικρά. Πολύ πικρά. Στη συνήθως κατάφορα άδικη διαδικασία των πέναλτι.

Η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος όμως σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν μπορεί με τίποτα να αλλοιωθεί και να ξεχαστεί. Οι διεθνείς μας συμπεριφέρθηκαν σαν αληθινοί Έλληνες και έκαναν το βήμα παραπάνω, παίρνοντας μία ιστορική πρόκριση, την πρώτη μας στους "16" του θεσμού.

Η ευκαιρία να περάσουμε στα προημιτελικά ήταν τεράστια. Ωστόσο, ο αποκλεισμός αυτός θα είναι εκείνος που θα δίνει στις επόμενες συμμετοχές της Εθνικής ένα τεράστιο κίνητρο στους μετέπειτα διεθνείς να πάνε τη χώρα ακόμη πιο μακριά, γράφοντας και εκείνοι τη δική τους ιστορία.

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι αποτυχίες πικραίνουν πολύ, μα είναι εκείνες που σου δίνουν το πείσμα και το κίνητρο για να πας ακόμη ψηλότερα στο μέλλον.

Η Ελλάδα πάντως δεν απέτυχε. Ήθελε ο Θεός να γίνει έτσι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ίσως σε τέσσερα χρόνια στη Ρωσία να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πάμε στους "8". Το μέλλον μας ανήκει αρκεί να το αξιοποιήσουμε σωστά.

Σας ευχαριστούμε όλους, παίκτες και Φερνάντο Σάντος, για όσα καταφέρατε! Μέσα από την καρδιά μας, ειλικρινά ευχαριστούμε! ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως!

Related

main 2288691568649505844

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item