Κεντρίζει το ενδιαφέρον ο Μπέντνερ

 ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΒΙΝΤΟ  Ομάδα δε λέει να βρει. Ο Νίκλας Μπέντνερ εδώ και κάμποσο καιρό έχει μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ και η ισπα...


 ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΒΙΝΤΟ 

Ομάδα δε λέει να βρει. Ο Νίκλας Μπέντνερ εδώ και κάμποσο καιρό έχει μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ και η ισπανική "Marca" τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη 11άδα άνεργων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, στην οποία φιγουράρουν και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Ο Δανός άσος όμως δεν δείχνει να ανησυχεί και ιδιαίτερα -τουλάχιστον για την ώρα- αφού μια χαρά απολαμβάνει τις διακοπούλες του.

Ο Μπέντνερ πάντως, αφού δεν έχει κεντρίσει ακόμη το επίσημο ενδιαφέρον κάποιας ομάδας, φρόντισε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φανατικών της show biz. 

Χιλιάδες likes συγκέντρωσε η φωτογραφία που ανέβασε ο Δανός φορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ποδοσφαιριστής φωτογραφίζεται ενώ κάνει ηλιοθεραπεία και συνοδεύει τη φωτογραφία του με μια συμβουλή για τους φίλους που τον ακολουθούν: "Μην ξεχνάτε να προστατεύεστε από τον ήλιο". Το ενδιαφέρον σε όλο αυτό είναι ότι ποζάρει ολόγυμνος ενώ καλύπτει το επίμαχο σημείο με ένα σουτιέν!


Αναρωτιέμαι, πραγματικά, τι νούμερο είναι το σουτιέν;

Ιωάννα Βίντο

Related

χαβαλές 5562540893625639012

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item