Ολυμπιακός: Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρουγκάλας! - Επιβεβαίωση του Φάουλ-Γκολ

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, Κώστα Ρουγκάλα, μ...

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, Κώστα Ρουγκάλα, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο διατηρώντας παράλληλα και όψιον αγοράς (γύρω στις 600.000 ευρώ) του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, για το επόμενο καλοκαίρι!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Πατρινός άσος, που είχε βρεθεί πολύ κοντά και στον Πανιώνιο, προορίζεται για την δεύτερη ομάδα των "ροχιμπλάνκος", και αξίζει να σημειώσουμε πως οι ιθύνοντες του συλλόγου της Μαδρίτης πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και τα χαρακτηριστικά του νεαρού στόπερ. Ο Ρουγκάλας βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ήδη στην Ισπανία και η ανακοίνωση της μεταγραφής του μοιάζει να είναι θέμα ωρών, μιας και αναμένεται εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο.

Το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα μάλιστα, πρόκειται να το πραγματοποιήσει στις 28 Αυγούστου, όταν και η δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της πόλης!

Να θυμίσουμε πως την είδηση για την μετακίνηση του Ρουγκάλα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας την είχαμε αποκλειστικά στο ΦΑΟΥΛ ΓΚΟΛ, όταν χθες αργά το βράδυ με ανάρτηση στην σελίδα μας στο facebook είχαμε προαναγγείλει την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Στον Ολυμπιακό ο Πατρινός αμυντικός δεν είχε πάρει τις ευκαιρίες που άξιζε και του αναλογούσαν, την περασμένη σεζόν την πέρασε ως δανεικός από τους Πειραιώτες σε Εργοτέλη και Φωστήρα σε πρώτο και δεύτερο μισό της σεζόν αντίστοιχα, αλλά φέτος θα έχει την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του. Κάτι το οποίο εμείς πιστεύουμε και του το ευχόμαστε πραγματικά, μιας και μπορεί να αποτελέσει έναν ακόμα άξιο πρεσβευτή του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Και όχι όπου κι όπου, αλλά στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τα χρώματα μιας εκ των μεγαλυτέρων συλλόγων της χώρας της Ιβηρικής!

Related

main 4798060033382446319

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item