Premier League: Αρχίζει το ματς...

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ  H σέντρα της Premier League για τη νέα σεζόν πλησιάζει σε λίγες μέρες και, απ' όσα φ...

ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ


 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ 

H σέντρα της Premier League για τη νέα σεζόν πλησιάζει σε λίγες μέρες και, απ' όσα φάνηκαν από το "πρόγευμα" του Community Shield, αναμένεται να είναι (και πάλι) άκρως ενδιαφέρουσα! 

Ως περσινή πρωταθλήτρια, η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει ξανά τον πρώτο λόγο για την κούπα, αφού έχει το πιο γεμάτο ρόστερ στο Νησί (με τις προσθήκες πλέον και των Μανγκαλά, Φερνάντο και Λάμπαρντ) και με δύο πρωταθλήματα στα τελευταία τρία χρόνια αρχίζει και "χτίζει" νοοτροπία νικητή. Οι "πολίτες", μαζί με την Τσέλσι, θα αποτελέσουν λογικά τους πιο δυνατούς διεκδικητές του τίτλου. Και οι Λονδρέζοι ενισχύθηκαν επίσης σημαντικά, ιδίως από την Ατλέτικο: Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς και Ντιέγκο Κόστα ανηφόρισαν προς Αγγλία μεριά, συν τους Ντρογκμπά, Φάμπρεγκας, ενώ ο Μουρίνιο είναι απλά ο... Μουρίνιο που καλύτερα από πολλούς ξέρει καλά τα κατατόπια της Πρέμιερ και πώς να ανταπεξέλθει σε αυτά! Δύσκολο να την ξαναπατήσει πάντως όπως πέρσι...

Η αποχώρηση του Σουάρες γέμισε μεν τα ταμεία της Λίβερπουλ, αλλά φέρνει και ένα μεγάλο ερωτηματικό στο ποιος θα τον αντικαταστήσει επάξια μπροστά. Το κενό της άμυνας πάντως φαίνεται να καλύπτεται με την απόκτηση του Λόβρεν, ενώ και οι Μάρκοβιτς, Λαλάνα και Τσαν θα δώσουν επιπλέον λύσεις στα χέρια του Ρότζερς. Άγνωστο αν θα το παλέψουν για πρωτάθλημα οι "Ρεντς", λογικά όμως θα είναι στην πρώτη τετράδα.

Δυνατά ξεκίνησε η Άρσεναλ τη χρονιά, μετά το 3-0 επί της Σίτι στο Κομιούνιτι Σιλντ, αλλά το στοίχημά της είναι -όπως κάθε χρόνο σχεδόν- να έχει διάρκεια και όχι να έχει ξεφουσκώσει μέχρι Φεβρουάριο μήνα. Οι νεαποκτηθέντες Σάντες και Κεντίρα την καθιστούν κομμάτι πιο ανταγωνιστική, εξίσου καλή κίνηση για το κέντρο και η έλευση του Ντεμπουσί.

Τέλος, όλοι έχουν την απορία για το τι θα κάνει η Γιουνάιτεντ με τον Φαν Χάαλ πλέον στον πάγκο. Η κόκκινη ομάδα του Μάντσεστερ, μετά τον περσινό πάτο που έπιασε με Μόις, δημιουργείται απ' την αρχή, όπως δείχνουν και οι αποκτήσεις των μικρών ηλικιακά και ποιοτικών Λουκ Σο και Άντερ Ερέρα. Ακόμα χρειάζεται ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις, μετά και απ' τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Εβρά ή ο Βίντιτς, ωστόσο στα συν της είναι το γεγονός ότι δεν θα έχει μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στις υποχρεώσεις της εντός της Γηραιάς Αλβιώνας.

Χρήστος Γραβιάς

Related

main 8530738954815990873

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item