Πέντε χρόνια ήταν πολλά...

1742 ημέρες. Τόσες συμπληρώνονται σήμερα από την τελευταία φορά που ακούστηκε ο θρυλικός ύμνος του Champions League στο "Άνφιλντ&...


1742 ημέρες. Τόσες συμπληρώνονται σήμερα από την τελευταία φορά που ακούστηκε ο θρυλικός ύμνος του Champions League στο "Άνφιλντ" για αγώνα της Λίβερπουλ για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2009, όταν η αποδυναμωμένη ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχανε με 1-2 από τη Φιορεντίνα και έκτοτε δεν ξαναέπαιξε ποτέ στον θεσμό.

Ακολούθησαν χρόνια πέτρινα, αποτυχημένες προσπάθειες για κάτι καλό στο Europa League και εν τέλει παντελής απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα μαύρα και άραχνα στο βρετανικό λιμάνι, με την κατάσταση να έχει βυθίσει στην απογοήτευση μεγάλο πλήθος φίλων των "κόκκινων" ανά τον κόσμο.

Σήμερα, όμως, 16 Σεπτεμβρίου 2014, η μεγάλη Λίβερπουλ, ο σύλλογος των πέντε κυπέλλων Πρωταθλητριών Ευρώπης, η ομάδα που "ποτέ δεν θα πορευτεί μόνη της", επιστρέφει στα σαλόνια του Champions League. Το σεντόνι θα κουνηθεί ξανά απόψε, πέντε χρόνια μετά, στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου του "Άνφιλντ", που δεσπόζει στο Μέρσεϊσάιντ εδώ και 130 χρόνια.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στις 21:45 την περσινή πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς, που θα παίξει την παρθενικό της αγώνα στο Champions League. Ακόμη ένας λόγος που το παιχνίδι θα έχει κατά κάποιον τρόπο εορταστικό χαρακτήρα.

Αυτό που όμως περιμένουν οι περισσότεροι στον κόσμο (δεν είναι δα και λίγοι οι φίλοι της Λίβερπουλ) είναι να ξαναδούν τους "κόκκινους" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Και αυτό θα συμβεί σε πολύ λίγες ώρες από τώρα.


Walk on, walk on with hope in your heart 
And you'll never walk alone...


Μάριος Μάντζος

Related

Reds 7929745711127170465

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item