Μία... Ρολς-Ρόις για τη "Βασίλισσα"

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ  Από ό,τι φαίνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν του το κράτησε... μανιάτικο που την πλήγωσε το 2013 βάζοντας το ...


 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ 

Από ό,τι φαίνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν του το κράτησε... μανιάτικο που την πλήγωσε το 2013 βάζοντας το ποδαράκι του στη δημιουργία του τρίτου γκολ αλλά και που κέρδισε το πέναλτι για το τέταρτο στο τελικό 4-1 υπέρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και σα να μην έφθανε αυτό πριν δυο χρόνια και ο αποκλεισμός της "βασίλισσας", ήρθε και πέρυσι η Ρεάλ Μαδρίτης στο Signal Iduna Park και παραλίγο ο Ρόις να της γυρίσει το 3-0 του "Μπερναμπέου" πετώντας την ξανά εκτός διοργάνωσης, με δυο προσωπικά τέρματα που έφτιαξαν και το αποτέλεσμα του αγώνα (2 -0).

Πάντα σύμφωνα με την "El Confidental" ο Γερμανός "αστέρας" των γηπέδων που ακούει στο όνομα Μάρκο Ρόις θα πρέπει να λογίζεται πλέον ως παίκτης της Ρεάλ (της οποίας θα γίνει κι επίσημο μέλος από την 1η Ιουλίου) κι όχι της Ντόρτμουντ. Λοιπόν, ο φοβερός και τρομερός επιθετικός απ' όσο όλα δείχνουν υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη "βασίλισσα" πέντε χρόνια με απολαβές της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ για το καθένα απ' αυτά.

Ο 25χρονος διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς στο οποίο αναγράφεται το ποσό των 25.000.000 ευρώ ως η ρήτρα του για όποιον θέλει να τον κάνει δικό του το καλοκαίρι. Οι "μνηστήρες" γύρω από το όνομά του είναι δικαιολογημένα τόσοι πολλοί κι αυτή η... ζήτηση δικαιολογείται πεντακάθαρα με την κάκιστη πορεία που πραγματοποιεί φέτος η Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα. Αν και πριν να συμβεί όλο αυτό, κι ο Ρόις έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας λόγω της βέβαιης μη συμμετοχής του στο επόμενο Champions League. Και τότε πάλι υπήρχαν ένα σωρό ευρωπαϊκά "κλαμπ" να τον ζητούν και ν' ανυπομονούν για το πότε θα ντυθεί στα χρώματά τους.

Βγήκαν και κάτι φρέσκα, σχετικά, δημοσιεύματα στα οποία γινόταν αναφορά στον Μάρκο Ρόις και τα μαθήματα ισπανικών που'χε αρχίσει, κάτι λοιπόν που ήρθε μετά από λίγο καιρό να επιβεβαιώσει το προχθεσινό δημοσίευμα της "El Confidenta".

Το ίδιο κασέ κατέχουν στη Μαδρίτη ο μέσος Τόνι Κρόος και ο φορ Καρίμ Μπενζεμά. Δηλαδή δυο πάρα πολύ κρίσιμα "γρανάζια" στο σύστημα παιχνιδιού του Αντσελότι. Τα 7 "χαρτιά" τα αξίζει και με το παραπάνω ο Ρόις. Η ομάδα της Μαδρίτης βρήκε κι απέκτησε (όπως όλα δείχνουν) τον μπαλαδόρο απ' ολόκληρη την Ευρώπη που "ταιριάζει γάντι" με το στυλ της και είναι σίγουρο (γι' αυτό άλλωστε τα "σκάνε" και τόσο εύκολα τα μύρια όταν πρόκειται για την πάρτη του) ότι πολύ γρήγορα θα τους το ξεπληρώσει. Τώρα πλέον η "Βασίλισσα" μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει κάνει οικογένεια της το γερμανικό "δίδυμο - φωτιά" Κρόος - Ρόις, που αποτελούν δύο πραγματικούς παικταράδες με τους οποίους η Εθνική Γερμανίας έφθασε τον Ιούλιο στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το παιδί αυτό ξέρει τι πάει να πει μεγάλο παιχνίδι και το απέδειξε επανειλημμένως αγωνιζόμενος στην Μπορούσια. Τέτοιες προσωπικότητες χρειάζεται η Ρεάλ (όχι μόνο ποδοσφαιρικό μεγαλείο αλλά και ψυχικό) κι εδώ... έπεσε εντελώς μέσα!

Μάριος Μούτσης

Related

main 6154374817334576149

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item