"By the Glass": Ένα σικάτο wine bar στην καρδιά της Αθήνας

ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ Το ''By the Glass'' το επισκεφθήκαμε πρώτη φορά μια Πέμπτη βράδυ στα μέσα Γενάρη. Αν κα...


ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ

Το ''By the Glass'' το επισκεφθήκαμε πρώτη φορά μια Πέμπτη βράδυ στα μέσα Γενάρη. Αν και καθημερινή, είχε αρκετό κόσμο, αλλά παρ' όλα αυτά μας εξυπηρέτησαν αμέσως. Ο χώρος μάς έβγαλε μια διακριτική πολυτέλεια, ζεστά χρώματα, ωραία διακόσμηση, σε γήινους τόνους, άνετα τραπέζια με δερμάτινες καρέκλες και ωραία μουσική. Μας άρεσε που δεν επιτρέπεται μέσα το κάπνισμα και υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τους καπνίζοντες. Το προσωπικό ευγενέστατο, μας έβαλαν αμέσως να καθίσουμε και μας βοήθησαν με μεγάλη προθυμία στην επιλογή του κρασιού, από την αρκετά καλά ενημερωμένη λίστα.

Τα κρασιά προσφέρονται και σε ποτήρι εκτός από μπουκάλι κι ακόμη κι εμείς που δεν πίνουμε πολύ ζητήσαμε και δεύτερο ποτήρι.

Τη δεύτερη φορά που πήγαμε, ήμασταν πιο οργανωμένοι, έχοντας κάνει κράτηση λίγες μέρες πριν. Το τραπέζι που είχαμε κλείσει για δύο άτομα ήταν πολύ άνετο, χωρούσε σίγουρα άλλα δύο, ενώ το φαγητό που δοκιμάσαμε, μπιφτέκια με σως γιαουρτιού και πίτες ήταν όχι μόνο καλοψημένο και καλής ποιότητας αλλά και κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, ως ποσότητα.

Οι τιμές, κατά τη γνώμη μας, προσιτές και δεδομένης και της καλής ποιότητας φαγητού και κρασιών, θα το χαρακτηρίζαμε άνετα value for money. Είναι από τις αγαπημένες επιλογές στην περιοχή για ένα χαλαρό βράδυ με καλή μουσική και ωραίο κρασί!

By the Glass: Γ. Σουρή 3 και Φιλελλήνων, Σύνταγμα. Τηλ. 2103232560

Related

wine bar 4280577650523560288

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item