Στο Χαλάνδρι για ποτό

 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ  • 30 Something: Ντεκόρ εμπνευσμένο από το Σαν Φρανσίσκο της δεκαετίας του '30, διακόσμηση σε γήιν...


 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 


• 30 Something: Ντεκόρ εμπνευσμένο από το Σαν Φρανσίσκο της δεκαετίας του '30, διακόσμηση σε γήινους τόνους με έντονα βιομηχανικά στοιχεία και με το ξύλο να συνδυάζεται αρμονικά με το μάρμαρο. Τραπέζια και καρέκλες στον εσωτερικό χώρο, όπου μπορεί να βλέπει κανείς την κίνηση της πλατείας, stands και πάσο στον εσωτερικό, chill out μουσική που μας ταξιδεύει και μενού με ιταλικές επιρροές. Οι πίτσες που κυρίως σερβίρονται έχουν λεπτή ζύμη όπως στις καλές ιταλικές τρατορίες, ενώ τα πρωτότυπα cocktails έχουν άρωμα και ονόματα Ιταλίας με τιμές πιο χαμηλές απ' ότι σε άλλα bars. Με όλα τα παραπάνω δεν είναι να απορεί κανείς που το μαγαζί είναι πάντα γεμάτο και χρειάζεται κράτηση ακόμη και καθημερινές.

30 Something: Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι. Τηλ. 2106899227


• Think Positive: Πριν κάποια χρόνια βραβεύτηκε ως το καλύτερο cocktail bar και δεν είναι τυχαίο αφού εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει πολύ ιδιαίτερα cocκtails, με αυτά που έχουν ως βάση τη σαμπάνια να είναι τα αγαπημένα μας, ενώ υπάρχουν και αντίστοιχα ζεστά που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Ο χώρος είναι μικρός αλλά άνετος, με το κόκκινο και το άσπρο να κυριαρχούν, ενώ η μουσική εναλλάσσεται ανάλογα με τη μέρα ώστε να ικανοποιεί όλα τα γούστα.

 Think positive: Γκίνη & Ασπασίας Κανατσούλη 2, Χαλάνδρι. Τηλ. 2106839876


• Theory Bar and More: Ένα από τα πιο γνωστά στέκια της περιοχής, κυριολεκτικά χωμένο σε μια στοά, όποιος όμως το γνωρίσει το επισκέπτεται σίγουρα ξανά και ξανά. Ανοιχτό από νωρίς για καφέ, ενώ το βράδυ σερβίρει ποτά, κρασί, cocktails, αλλά και virgin cocktails για όσους αποφεύγουν το αλκοόλ. Τα τραπεζάκια της αυλής είναι ιδανικά για τα βράδια της άνοιξης και του καλοκαιριού μιας και δίνουν την αίσθηση εξοχής, ενώ στον εσωτερικό χώρο υπάρχουν λίγα τραπέζια και stands, ένα μεγάλο πάσο που χωράει αρκετά άτομα, ενώ γύρω από την μπάρα, γίνεται πάντα χαμός από κόσμο, ειδικά τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.

 Theory Bar and More: Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι. Τηλ. 210680163

Αρχοντούλα Γιαλούρη

Related

What's hot? 5245061069700894679

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item