Βόλτα στα νότια προάστια: Βουλιαγμένη

 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ  • Waffle House: Σταθερή αξία στη Βουλιαγμένη εδώ και πολλά χρόνια.Στεγάζεται σ’ έναν αρκετά μικρό εσωτερ...


 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 

• Waffle House: Σταθερή αξία στη Βουλιαγμένη εδώ και πολλά χρόνια.Στεγάζεται σ’ έναν αρκετά μικρό εσωτερικό χώρο, με σχετικά μεγάλη αυλή, με πρασιές γύρω-γύρω. Τα τραπέζια είναι κυρίως έξω, μ’ εκείνα που βλέπουν την περαντζάδα στον πεζόδρομο να είναι πρώτα στις προτιμήσεις, ενώ για πιο ησυχία υπάρχουν και τραπεζάκια στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Ο κατάλογος περιλαμβάνει κυρίως παγωτά, σε μεγάλη ποικιλία και με εξαιρετικούς συνδυασμούς γεύσεων. Δοκιμάσαμε καϊμάκι-κανέλλα, γιαούρτι αγριοκέρασο, σοκολάτα-πορτοκάλι, αλλά και σοκολάτα με τσουρέκι  και κυριολεκτικά ενθουσιαστήκαμε με όλα!!! Εκτός από τις κλασσικές βάφλες, υπάρχουν και μικρά βαφλάκια που σερβίρονται με παγωτό και πραλίνα, επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Το μαγαζί σερβίρει επίσης και καφέδες όπως και άλλα ροφήματα. Οι βάφλες φτιάχνονται αμέσως μετά την παραγγελία και είναι πάντα φρεσκοψημένες, ενώ τα παγωτά είναι από φρέσκο γάλα. Με όλα τα παραπάνω δεν είναι να απορεί κανείς που το μαγαζί έχει κόσμο ακόμη και τις καθημερινές, ενώ τις Κυριακές υπάρχει ακόμη και αναμονή για να βρει κανείς τραπέζι!

Waffle House: Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη. Τηλ.  2108961227


• Moorings: Βρίσκεται στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης, περικλείεται γύρω-γύρω από θάλασσα ενώ από τις τζαμαρίες του μπορεί κανείς να ατενίσει το απέραντο γαλάζιο!! Πλήρως ανακαινισμένο παραμένει από τις καλύτερες επιλογές στην περιοχή από νωρίς το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό, ενώ η κουζίνα του είναι επίσης αρκετά αξιόλογη! Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος, ωστόσο είναι φιλόξενος και δίνει μια αίσθηση οικειότητας. Η εντυπωσιακή μπάρα είναι φτιαγμένη από διάφορα είδη και χρώματα ξύλου, στοιχείο που κυριαρχεί στη διακόσμηση και συνδυάζεται αρμονικά με την πέτρα στους τοίχους!! Το χρώμα της άμμου σε όλο το μαγαζί συνδυάζεται με την παραθαλάσσια θέση του, ενώ από τον επάνω όροφο, που είναι κυρίως για ποτό, τα βράδια φαίνεται η υπέροχη θέα της φωτισμένης μαρίνας. Το μενού είναι αρκετά προσεγμένο, με ιδιαίτερες επιλογές, τόσο σε θαλασσινά, με την αχινοσαλάτα αλλά και το ριζότο με γαρίδες να ξεχωρίζουν, όσο και σε κρεατικά, ενώ ο κατάλογος περιέχει και φρεσκοψημένα γλυκά.

Moorings: Μαρίνα Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη. Τηλ. 2109670659

Αρχοντούλα Γιαλούρη

Related

What's hot? 696203882511021140

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item