Piu Verde

     ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ  Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου & Ογδόης Μεραρχίας, Αλσος Παπάγου, Παπάγου, 210-6546185  Τ...


  
 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 

Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου & Ογδόης Μεραρχίας, Αλσος Παπάγου, Παπάγου, 210-6546185 

Το Piu Verde, λειτουργεί από το 2002 και βρίσκεται μέσα στο άλσος του Παπάγου, σε μία έκταση 3000τμ, μέσα στα πεύκα και την ησυχία. Στον όμορφο κι εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο, που δίνει την αίσθηση εξοχής, υπάρχουν τεχνητές λιμνούλες, γεφυράκια και φυσικά πολύ πράσινο και δέντρα, καθιστώντας έτσι το μαγαζί, μια όαση δροσιάς ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη μία άκρη του μαγαζιού, βρίσκονται διάσπαρτα τραπέζια για καφέ ή φαγητό, ενώ στην άλλη άκρη, το μπαρ που λειτουργεί τις βραδινές ώρες! Το καφέ είναι ανοιχτό από το πρωί, ενώ τα πολλά δέντρα προσφέρουν ίσκιο σε όλα τα σημεία του μαγαζιού ακόμη και τις μεσημεριανές ώρες. Το βράδυ ο χώρος φωτίζεται, δίνοντας μια άλλη αίσθηση στο όλο σκηνικό, που είναι έτσι κι αλλιώς ξεχωριστό.

Η κουζίνα του μαγαζιού βασίζεται κυρίως σε μεσογειακές γεύσεις, ενώ υπάρχει και μεγάλη ποικιλία από finger food και σνακ, όπως κρέπες αλμυρές, club sandwich και πίτσες, ενώ δε λείπουν και τα γλυκά, με το cheese cake με μπισκότα oreo, την πορτοκαλόπιτα αλλά το σουφλέ σοκολάτας αλλά και τις waffles να ξεχωρίζουν.
 
Η κάβα των κρασιών είναι επίσης αρκετά ενημερωμένη, ενώ πρόσφατα ανανεώθηκε και η λίστα των cocktails, που περιλαμβάνει εκτός από τα κλασσικά cocktails και διάφορες άλλες παραλλαγές του μαγαζιού.

Piu Verde: Άλσος Παπάγου. Τηλ. 210654618

Αρχοντούλα Γιαλούρη

Related

What's hot? 5700264864321359688

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item