Παραλίες στην Αττική για καλοκαιρινές βουτιές

 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ  • Ακτή Βουλιαγμένης: Οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, αμμουδιά και καθαρά νερά. Διαθέτ...

 ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΛΟΥΡΗ 



• Ακτή Βουλιαγμένης: Οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, αμμουδιά και καθαρά νερά. Διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ, ενώ στον ίδιο χώρο λειτουργούν 4 beach bar καθώς και γήπεδο τέννις και βόλευ. Στα συν ότι υπάρχουν ναυαγοσώστες σε περίπτωση ανάγκης, καθώς και αποδυτήρια και ντουζ για τους λουόμενους. Διαθέτει επίσης δωρεάν wi-fi και ειδικές μπάρες για να διευκολύνεται η πρόσβαση των ΑΜΕΑ. Η είσοδος είναι 4Ε (3Ε για ανέργους, πολυτέκνους, φοιτητές και δημότες Βουλιαγμένης), ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και η ομπρέλα μαζί με την ξαπλώστρα.


• Καράβι-Σχοινιάς: Από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Αττικής, διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες σε λογικές τιμές, και δεν έχει είσοδο. Μαζεύει αρκετό κόσμο, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, ενώ η θάλασσα θεωρείται αρκετά καθαρή, ειδικά για τα δεδομένα της Αττικής. Εκτός από το beach bar στην παραλία λειτουργεί και εστιατόριο, ενώ προσφέρεται και για άλλες δραστηριότητες εκτός από κολύμπι, όπως wind surfing και beach volley.



• Mojito Bay: Βρίσκεται στην παραλία Λομπάρδας, στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, και λειτουργεί από το πρωί ως beach bar. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στον όμορφο κολπίσκο, καθώς διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες αλλά και εστιατόριο. Παράλληλα, διαθέτει γήπεδα beach volley όπου παραδίδονται δωρεάν μαθήματα, ενώ όσοι δεν προτιμούν το συγκεκριμένο σπορ, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα yoga, αλλά και θεραπείες massage.

Αρχοντούλα Γιαλούρη

Related

What's hot? 2594211880392247410

Δημοσίευση σχολίου

  1. Εξαιρετικό και πολύ κατατοπιστικό άρθρο για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item