The Edge Rock Cafe: Μια ροκ πινελιά στα βόρεια

Photos: Katerina Eleonora Rassia Μία τέλεια και χαρούμενη ροκ πινελιά έκανε την εμφάνισή της στα βόρεια προάστια της Αθήνας πριν από...

Photos: Katerina Eleonora Rassia
Μία τέλεια και χαρούμενη ροκ πινελιά έκανε την εμφάνισή της στα βόρεια προάστια της Αθήνας πριν από τέσσερα χρόνια. Το "The Edge Rock Cafe" άνοιξε την 1η Απριλίου του 2011 τις πόρτες του στο Μαρούσι και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αποτελεί κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Λίγα μέτρα από το σταθμό του ηλεκτρικού του Αμαρουσίου, σε έναν καθαρά ροκ και εξαιρετικό αισθητικά χώρο, το "The Edge Rock Cafe" προσφέρει ποιοτικό καφέ από τις 8 το πρωί κάθε μέρα και ποτό μέχρι αργά το βράδυ (πλην Κυριακής). Ξεχωρίζει για την ευρείας γκάμας αυθεντική ροκ μουσική του, όλων των δεκαετιών, και για την τεράστια ποικιλία κάβας που διαθέτει: πάνω από 150 ετικέτες, πολλές από τις οποίες δεν εισάγονται στην Ελλάδα και θα τις βρείτε μόνο στο "Edge", καθώς και 10 ετικέτες από μπύρες!

Ένας άκρως ζεστός και φιλικός χώρος, με ακόμη πιο φιλικούς ανθρώπους, όπου συχνά μπορεί κανείς να απολαύσει events κι αφιερώματα που διοργανώνονται, με τιμές προσαρμοσμένες για όλες τις τσέπες και ανάλογες με την οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Τιμές οι οποίες γίνονται ακόμη χαμηλότερες κάθε Τρίτη (Happy Tuesday), με όλα τα απλά ποτά στα 5€ και τη μεγάλη (500ml) 100% ελληνική βαρελίσια Βεργίνα lager ® στα 3€.

Το "The Edge Rock Cafe" αποτελεί ένα από τα πιο σπάνια και must visit "cafe-bars" της πρωτεύουσας, καθώς συνδυάζει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να περάσει όμορφα: ποιοτική μουσική, καθαρά ποτά και ζεστό και φιλικό χώρο. Ιδιαίτερα για τους λάτρεις της αυθεντικής ροκ, η επίσκεψή τους οφείλει να μην καθυστερήσει.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του "The Edge Rock Cafe": www.theedgerockcafe.gr

The Edge Rock Cafe on Facebook: www.facebook.com/TheEdgeRockCafe

Διεύθυνση: Διονύσου 9, Μαρούσι Αττικής
Τηλέφωνο: 210 80 54 501


Επιμέλεια: Μάριος Μάντζος

Related

What's hot? 2965222156828407266

Δημοσίευση σχολίου

  1. Είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο μπαρ, ακριβώς όπως το λέει το άρθρο και αξίζει να το επισκεφτεί κάθε φίλος της καλής ροκ μουσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item