Εκλογές χωρίς νόημα

 ΓΡΑΦΕΙ Ο PRIME SINISTER  Ελλάδα. Η χώρα της εκλογολαγνείας. Μέσα σε διάστημα 8 μηνών η χώρα οδηγείται πάλι στις κάλπες για μια εκ...


 ΓΡΑΦΕΙ Ο PRIME SINISTER 

Ελλάδα. Η χώρα της εκλογολαγνείας. Μέσα σε διάστημα 8 μηνών η χώρα οδηγείται πάλι στις κάλπες για μια εκλογική αναμέτρηση ίσως την πιο ανούσια από όσες θυμάμαι για τον εξής απλό λόγο: αν εξαιρέσουμε τα μονίμως διαφωνούντα κόμματα, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και την νεοσυσταθείσα Λαϊκή Ενότητα, τα υπόλοιπα κόμματα από τα οποία θα προέλθει ο κυβερνητικός σχηματισμός δεν διαφωνούν μεταξύ τους. Δεν έχουν κάτι να χωρίσουν σχετικά με την πολιτική που θα χαράξουν. Όλα συμφωνούν στην εφαρμογή του μνημονίου. Η κόντρα τους είναι στο ποιος θα το εφαρμόσει καλύτερα. Ας δούμε αυτά τα κόμματα όμως ένα προς ένα.

ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτη φορά αριστερά: Η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στη χώρα κατόρθωσε να φέρει ένα μνημόνιο που ούτε ο ίδιος ο Σόϊμπλε δεν θα το φανταζόταν. Με σειρά από κακούς χειρισμούς κατόρθωσαν να φθάσουν τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής και να διασπαστούν και οι ίδιοι. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Έλα όμως που κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν το σύνθημα τους "Πρώτη φορά αριστερά" !!! Φήμες λένε πως αν είναι ξανά κυβέρνηση θα λάβουν μια σειρά από μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. Μιας και δεν τους βγήκε σε πολιτικό επίπεδο λένε να δοκιμάσουν κάτι άλλο. Σε πρώτη φάση έχουμε τη θέσπιση νόμου για ποδαρικό στα σπίτια, κατά την πρωτοχρονιά, με το αριστερό και όχι με το δεξί. Στη συνέχεια, και αφού πάρουν το ΟΚ από την Εκκλησία, νόμο όπου θα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας με το αριστερό και όχι με το δεξί χέρι. Και τέλος θα αλλάξουν τη θέση του οδηγού, θα την πάνε δεξιά στο αυτοκίνητο ώστε να μπορέσουν μετά οι ίδιοι να την επαναφέρουν αριστερά.

Ν.Δ: Πιο σέξι από ποτέ: Με κεντρικό σύνθημα "Βαγγέλα σέξι σκίσε τον Αλέξη" δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα. Οι αντιμνημονιακοί που έγιναν μνημονιακοί και τούμπαλιν, διεκδικούν πάλι την εξουσία. Σημαντικός παράγοντας των "YES MEN", κόπτονται ότι μπορούν να βρουν ισοδύναμα μέτρα για το μνημόνιο. Γελάνε και οι πέτρες. Ζούμε για τη στιγμή που θα δούμε Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Σύνοδο Κορυφής.

Ποτάμι: Αυτό το "φέρτε οτιδήποτε και θα το υπογράψουμε" κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης ήχησε πραγματικά πολύ ωραία στα αυτιά μας. Το στυλάκι του συγκαταβατικού, φιλικού και ενωτικού έχει ρεύμα στα υψηλά κλιμάκια των ευρωπαϊκών υπαλλήλων του Σόϊμπλε. Σύντομα θα γίνει και η ένταξή τους στη λέσχη των "YES MEN". Άξιοι.

ΠΑΣΟΚ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Ναι κύριοι. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Αφού ρήμαξε και ρημάχτηκε, αναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις του δίνουν ποσοστό κοντά στο 8%. Και 0,5% δώρο από μένα.

ΑΝΕΛ: Επειδή είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μην μπουν στη βουλή, θα τους αφήσω στην ησυχία τους.

Έχουν συμβεί τραγικά πράγματα στη χώρα όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε φθάσει στο σημείο να ψηφίζουμε για το λιγότερο κακό κόμμα. Δεν θα έπρεπε να είναι αυτά τα κριτήρια. Δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτό το σημείο. Καλή ψήφο.

Prime Sinister

Related

What's hot? 7252371195974890633

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item