Focus On: 3η αγωνιστική

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ  Η Σούπερ Λιγκ επέστρεψε και μαζί της επανέρχεται και το «Focus on»! Μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδω...


 ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ 

Η Σούπερ Λιγκ επέστρεψε και μαζί της επανέρχεται και το «Focus on»! Μετά την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων το πρωτάθλημα ξαναήρθε στο προσκήνιο, με τις εκπλήξεις, τις απογοητεύσεις, αλλά και τις ανακατατάξεις στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, να μην απουσιάζουν ούτε από το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής.

Από σήμερα στην ανάλυσή μας προστίθεται και ο πίνακας των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος!

Στα αποτελέσματα που ξεχώρισαν συγκαταλέγεται η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (3-1) με τον ρόλο του μαέστρου για τους «κιτρινόμαυρους» να αναλαμβάνει ο Ντιέγκο Μπουανανότε, η επικράτηση του Πανιωνίου απέναντι στον τραγικό αγωνιστικά Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (1-0), ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα «διπλά» Ξάνθης και Λεβαδειακού απέναντι σε Ατρόμητο και Ηρακλή αντίστοιχα, με σκορ 0-1.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής (Γκολ που σημειώθηκαν: 17)

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1 - 1

ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ. 0 - 3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3 - 1

A.E.K. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3 - 1

5ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 - 0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 0 - 1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 - 0

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

Βαθμολογία

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9 
2. A.E.K. 7 
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6 
4. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 6 
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6 
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6 
7. SKODA ΞΑΝΘΗ 5 
8. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4 
9. Π.Α.Ο.Κ. 4 
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 4 
11. ΒΕΡΟΙΑ 4 
12. ΗΡΑΚΛΗΣ 3 
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3 
14. ΚΑΛΛΟΝΗ 1 
15. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0 
16. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0 

Πρώτοι σκόρερ:

(ΑΕΚ) ΒΑΡΓΚΑΣ ΡΟΝΑΛΝΤ 2 γκολ
(ΑΕΚ) ΜΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ ΝΤΙΕΓΚΟ 2 γκολ
(Παναθηναϊκός) ΜΠΕΡΓΚ ΜΑΡΚΟΥΣ 2 γκολ
(Βέροια) ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΤΖΑΜΕΛ 2 γκολ
(Αστέρας Τρίπολης) ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2 γκολ

Καλύτερο παιχνίδι: Το ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (3-1). Το παιχνίδι είχε από όλα (ανατροπή σκορ, πέναλτι, δύο κόκκινες κάρτες για τους Γιαννιώτες), αλλά κυρίως είχε ωραίο ποδόσφαιρο από την πλευρά της Ένωσης ειδικά στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα, με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ για τους γηπεδούχους, τον Ντιέγκο Μπουανανότε.

Χειρότερο παιχνίδι: Το ματς ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη (1-0). Οι κυρίως αμυντικοί προσανατολισμοί της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη και η άθλια εμφάνιση των πράσινων που έκαναν την πρώτη τους τελική προσπάθεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο 87ο λεπτό με τον Νίκο Καλτσά, δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό του χειρότερου παιχνιδιού της αγωνιστικής.

Καλύτερο γκολ αγωνιστικής: Η φανταστική ντρίπλα και το τελείωμα του μέσου του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, στο δεύτερο από τα τρία γκολ των Πειραιωτών κόντρα στον Πλατανιά.

Δείτε εδώ το γκολ του Ντομίνγκες: https://www.youtube.com/watch?v=smzoNw-RQoA 
*(η κακή ποιότητα του βίντεο δεν είναι δική μας ευθύνη, καθώς το συνδρομητικό κανάλι έχει κατεβάσει τα στιγμιότυπα του Ολυμπιακός - Πλατανιάς και δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε σε ιδανική ποιότητα το γκολ)

MVP αγωνιστικής: O Ντιέγκο Μπουανανότε της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός «μάγος» ήρθε στην Ένωση για να γίνει ο ηγέτης της και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξε ότι σαφώς και μπορεί να αναλάβει αυτό τον ρόλο. Με δύο γκολ και πολλές εξαιρετικές ατομικές ενέργειες πήρε από το χέρι την ΑΕΚ και την οδήγησε στο 2x2 στο ΟΑΚΑ.

Δείτε εδώ όσα έκανε ο Μπουανανότε: https://www.youtube.com/watch?v=w4j6pP2ziGg

Καλύτερη εντεκάδα: 


Ρομπέρτο Χιμένεζ (Ολυμπιακός), Αρτούρ Μαζουάκου (Ολυμπιακός), Σπύρος Ρισβάνης (Πανιώνιος), Ανέστης Αναστασιάδης (Καλλονή), Στέλιος Κίτσιου (ΠΑΟΚ)

Γρηγόρης Μάκος (Παναιτωλικός), Παναγιώτης Κόρμπος (Πανιώνιος), Ντιέγκο Μπουανανότε (ΑΕΚ), Τσόρι Ντομίνγκες (Ολυμπιακός), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μάντζιος (Λεβαδειακός)

Υ.Γ.: Συνήθως εδώ αναφέρουμε την αποκάλυψη και την απογοήτευση της αγωνιστικής. Αυτή τη φορά όμως θα γίνει μια εξαίρεση και θα μιλήσουμε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου. Έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει 15 Σεπτέμβρη να έχει αποκλειστεί με ταπεινωτικό τρόπο από την Ευρώπη (βλ. Καμπάλα), να έχει το καλύτερο πρόγραμμα εκκίνησης στο πρωτάθλημα σε σχέση με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και να βρίσκεται ήδη στο -3 από την κορυφή και όσο κι αν είναι δύσκολο για να το πιστέψει κανείς να μένει ακόμα στον πάγκο του τριφυλλιού. Μάλλον θα επιβραβεύεται για το γεγονός πως κατάφερε ό,τι έχτιζε δύο χρόνια, να το καταστρέψει με τις εμμονές και την νοοτροπία του πριν καν μπει ο Οκτώβρης κι αρχίσει καλά καλά η σεζόν! Ποδοσφαιρική λογική πάντως στον Παναθηναϊκό, ας αναζητήσουμε την ώρα της απόλυσης του Γιάννη Αναστασίου. Μέχρι τότε απλά… γερό στομάχι!

Χρήστος Δημόπουλος

Related

Superleague 7351163019846894065

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item