Ολυμπιακός - Φιλαθλητικός 3-0 σετ - Δηλώσεις Βλαχάκη, Μαλασάι

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Φιλαθλητικού Λάρισας με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη", στον αγώνα για την 12...


Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Φιλαθλητικού Λάρισας με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη", στον αγώνα για την 12η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, ματς που άνοιξε την αγωνιστική αυλαία για τις δύο ομάδες το 2016. Οι φιλοξενούμενες ήταν ανταγωνιστικές στο πρώτο σετ και κέρδισαν τις εντυπώσεις σε αυτό, αλλά η ποιότητα των γηπεδούχων ήταν σαφής και στάθηκε αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος μετρά 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη σε δηλώσεις της στο "The Columnist" υποστήριξε πως το αήττητο μόνο τυχαίο δεν είναι:

"Εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά και μας αξίζει το αήττητο και το ότι έχουμε χάσει μόνο δύο σετ στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, είναι σημαντικό ότι αγωνιζόμαστε όλες οι αθλήτριες και ότι ο coach μάς έχει έτοιμες και τις δώδεκα ανά πάσα στιγμή. Δεν θα έλεγα ότι είναι εύκολο, θεωρώ πως εμείς δουλεύουμε αρκετά και το βγάζουμε στο γήπεδο κάθε φορά."

Η νεαρή ακραία κλήθηκε να σχολιάσει και το παιχνίδι με τη C.S.M. Βουκουρεστίου, που θα διεξαχθεί στου Ρέντη σε 10 ημέρες στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Challenge Cup: 

"Πάμε σαφέστατα για τη νίκη. Είναι στα μέτρα μας και αν εμείς παίξουμε καλά και εντός και εκτός, γιατί να μην πάρουμε την πρόκριση; Περιμένουμε και τον κόσμο να μας στηρίξει στο παιχνίδι στην έδρα μας. Πάμε για την πρόκριση."

Στη συνέχεια, η Ναντζέγια Μαλασάι έκανε με τη σειρά της το δικό της σχόλιο στο "The Columnist":

"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλοι στην ομάδα προσπαθούμε να παίζουμε καλά. Το παιχνίδι με την C.S.M. Βουκουρεστίου θα είναι δύσκολο, είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά πιστεύουμε σε εμάς και στην προσπάθεια που κάνουμε."

Related

Φιλαθλητικός 794165152938969027

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item