Ολυμπιακός - Πορφύρας 3-0 σετ - Δηλώσεις Χριστοδούλου και photostory

Ο Ολυμπιακός σημείωσε τη 17η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, αυτήν τη φορά με 3-0 σετ κόντρα στον ουραγό Πορφύρα Πειρ...

Ο Ολυμπιακός σημείωσε τη 17η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, αυτήν τη φορά με 3-0 σετ κόντρα στον ουραγό Πορφύρα Πειραιώς στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη". Οι γηπεδούχες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερη αντίσταση από τις αντιπάλους τους, οι οποίες ωστόσο έδειξαν να απολαμβάνουν τον αγώνα και την εμπειρία. Παράλληλα, η εξέλιξη της αναμέτρησης έδωσε την ευκαιρία στον Μπράνκο Κοβάσεβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτριες που στερούντο αυτόν κατά διάρκεια της σεζόν.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, μίλησε στο "The Columnist" τονίζοντας: "Θεωρητικά, ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε συγκεντρωμένα, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, ο οποίος περίμενε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε όλο και πιο δυνατά και να παίρνουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Όσον αφορά τη συνέχεια, η 25χρονη πασαδόρος επεσήμανε: "Τώρα έχουμε τον αγώνα κυπέλλου με τη Θέτιδα Βούλας. Πρόκειται για ένα, θεωρητικά, λίγο πιο εύκολο παιχνίδι καθώς βρίσκεται μία κατηγορία πιο κάτω. Από κει και πέρα, όμως, εμείς κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια, το ματς με το Ρέθυμνο και τα ντέρμπι που έρχονται με Παναθηναϊκό, Νάξο και συνεχίζουμε".

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου (δεν διακρίνεται) "σερβίρει"
Έτοιμες να εισέλθουν στο γήπεδο για το β' σετ οι δύο ομάδες
Θαλασσινού (No. 5) και Γκούρα (No. 2) επιχειρούν μπλοκ-άουτ σε προσπάθεια της Τσβετάνοβα
Έτοιμη για σερβίς η Ναντζέγια Μαλασάι
Πλάνο μετά από πόντο για τις φιλοξενούμενες
Έτοιμη να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι η Εβελίνα Θαλασσινού
Τελευταίο σερβίς στο παιχνίδι από τη Νιόβη Γκούρα
Όμορφο στιγμιότυπο μετά τη λήξη, με κοινή φωτογράφιση των δύο ομάδων

Related

Πορφύρας 1807605635658259415

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item