"Κόκκινο" το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ, photostory και δηλώσεις Λαμπρούση

Σε ένα remake του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου της ΑΕΚ με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 2...


Σε ένα remake του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου της ΑΕΚ με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχες δεν υπολόγιζαν στις υπηρεσίες των τραυματιών Λαζάρεβιτς, Χριστοδούλου, Μαλασάι και Βλαχάκη, κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ένωσης, η οποία παρουσίασε πάντως ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα δύο πρώτα σετ.

Το πρώτο σετ πρόσφερε θέαμα και από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός φάνηκε να ελέγχει το ρυθμό, όμως ένα σερί 8-0 της ΑΕΚ (!), με "όπλο" τη Σοφία Κοσμά, την έφερε μπροστά με 9-16. Οι "ερυθρόλευκες" επανήλθαν όμως άμεσα στο παιχνίδι και έφτασε έναν πόντο από την κατάκτησή του σετ, σημειώνοντας το 24-22. Η ΑΕΚ, όμως, που λίγο νωρίτερα είχε χάσει την Τσοχατζή με τραυματισμό, έτρεξε ένα σερί 3-0 και μετά από άσο της Κατσαντώνη είχε σετ μπολ, το οποίο όμως εν τέλει δεν εκμεταλλεύτηκε. Η μονομαχία συνεχίστηκε με τις γηπεδούχες να κατακτούν τελικά το αμφίρροπο σετ με 28-26.
Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός είχε τα ηνία, αλλά η ΑΕΚ δεν τον άφηνε σε "χλωρό κλαρί", πιέζοντας και περνώντας μάλιστα και μπροστά στο σκορ με 18-19. Στις κρίσιμες στιγμές όμως "μίλησε" η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα που χάρισε την κατάκτηση του σετ με 25-21.
Με την πλάστιγγα να έχει γείρει πλέον ξεκάθαρα προς την πλευρά των Πειραιωτών, οι παίκτριες του Μανώλη Ρουμελιώτη φάνηκε πως δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα το τρίτο σετ να βάφεται εύκολα κόκκινο, μαζί του και το παιχνίδι. 25-13 και 3-0.

Η Κατερίνα Γιώτα και η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα ήταν οι διακριθείσες από τις νικήτριες του ματς, ενώ για την ΑΕΚ αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση της Σοφίας Κοσμά, κόντρα στην ομάδα που υπηρέτησε επί τέσσερα συναπτά έτη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η κεντρική του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση, μίλησε αποκλειστικά στο "The Columnist", τονίζοντας τα εξής: 

"Ήταν το προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Θέλαμε πολύ τη νίκη, όπως και στο επερχόμενο ματς με τον Άρη, για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με θετικά αποτελέσματα, περνώντας στη συνέχεια στα play-offs. Είχαμε κάποιες ελλείψεις σήμερα, αλλά τις αντικατέστησαν επάξια όλες οι συμπαίκτριές μας που χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι. Στην αρχή έγιναν κάποια εύκολα λάθη, αλλά στο κρίσιμο σημείο των πόντων, στο 28-26, πήραμε το σετ. Στα άλλα δύο σετ, μπήκαμε σαφώς πιο συγκεντρωμένες και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη".

Σε ερώτηση για το αν η νίκη επί της ΑΕΚ αξιοποιείται και ως ένεση ηθικού, μετά την ήττα από τον Πανναξιακό στο τελευταίο παιχνίδι, η 23χρονη αθλήτρια επεσήμανε πως "θέλουμε πάντα να νικάμε. Ναι, ήταν κάτι καλό για την ψυχολογία μας, αλλά δεν μας έχει πτοήσει και τόσο πολύ η ήττα που κάναμε".
Κάντε "κλικ" πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση













Related

Ρέντη 1387797262183306062

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item