Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών, δηλώσεις Γιώτα-Οικονομίδου και photostory

Κόκκινος βάφτηκε ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΑΟ Θήρας στο "Μελίνα ...


Κόκκινος βάφτηκε ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΑΟ Θήρας στο "Μελίνα Μερκούρη" το απόγευμα της Παρασκευής. 

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 9-5 των νησιωτισσών στηριζόμενες κυρίως στην πίεση στο σέρβις. Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενες με αιχμή του δόρατος την Μπρίνκμαν αλλά και το καλό σέρβις, εξισορρόπησαν το παιχνίδι φτάνοντας μάλιστα να προηγηθούν με 15-17. Ακολούθως όμως ο Ολυμπιακός εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων του επανήλθε για να πάρει τελικά το σετ με 25-20. 

Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτισσες μπήκαν εξαιρετικά δυναμικά στο παιχνίδι και στηριζόμενες στο πιεστικό σέρβις της Χριστοδούλου αλλά και στο μπλοκ όπου πρωταγωνίστησε η Γιώτα, έχτισαν γρήγορα μια διαφορά 6 πόντων (10-4). Αυτή η διαφορά διευρύνθηκε στη συνέχεια σε διψήφιο αριθμό (16-6 και 19-7) με αποτέλεσμα το σετ να τελειώσει πολύ εύκολα για τον Ολυμπιακό με 25-12. 

Στο τρίτο σετ η Θήρα κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το 8-5. Ακολούθως όμως τα πολλά και αβίαστα λάθη σε συνδυασμό με το μπλοκάρισμα της Μπρίνκμαν από τις "ερυθρόλευκες", που συνεχίστηκε από το δεύτερο σετ, μετέτρεψαν το τρίτο μέρος σε τυπική διαδικασία (25-12). 

Από την πλευρά των πρωταθλητών η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο "The Columnist": "Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε. Από το σκορ φαίνεται ότι ήρθε εύκολα αλλά νομίζω ότι εμείς το κάναμε εύκολο καθώς σημασία έχει η δική μας απόδοση. Τη Δευτέρα ακολουθεί ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι στη Σαντορίνη όπου παίζουμε στην έδρα των αντιπάλων μας αλλά έχουμε προετοιμαστεί κι ελπίζουμε να φτάσουμε και στη δεύτερη νίκη."

Στην αντίπερα όχθη, για τον ΑΟ Θήρας το δικό της σχόλιο στο "The Columnist" έκανε η Μαρία Οικονομίδου, η οποία τόνισε τα εξής: "Κάναμε πολλά λάθη. Δεν κρατήσαμε υποδοχή όσο έπρεπε και ούτε το σερβίς μάς πήγε όπως περιμέναμε. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι να εμφανιστούμε βελτιωμένες σε όλα τα επίπεδα και να πάμε καλύτερα. Ας κερδίσει ο καλύτερος". Η 24χρονη κεντρική εξέφρασε επίσης την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας της, επισημαίνοντας σε σχετική ερώτηση πως "ναι, πιστεύω πως μπορεί να γυρίσει η σειρά. Και το ελπίζω κιόλας".

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση 









Related

What's hot? 5830499062384883929

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item