Ο Ολυμπιακός "άλωσε" τη Σαντορίνη με 3-1 σετ κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΑΟ Θήρας με 3-1 σετ στη Σαντορίνη και πλέον του απομένει μία νίκη στον τρίτο τελικό της σειράς στο Ρ...



Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΑΟ Θήρας με 3-1 σετ στη Σαντορίνη και πλέον του απομένει μία νίκη στον τρίτο τελικό της σειράς στο Ρέντη την προσεχή Πέμπτη, για να πανηγυρίσει το τέταρτο συνεχόμενο double της ιστορίας του. 

Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν με μεγάλη όρεξη το παιχνίδι και πιέζοντας στο σέρβις με την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου προηγήθηκαν με 0-4. Στη συνέχεια οι Κυκλαδίτισσες, εκμεταλλευόμενες κυρίως τα λάθη του Ολυμπιακού στην επίθεση, εξισορρόπησαν το ματς ισοφαρίζοντας σε 9-9. Γρήγορα όμως οι Πειραιώτισσες με όπλο το μπλοκ πέρασαν και πάλι μπροστά με 10-12 ενώ στη συνέχεια διεύρυναν τη διαφορά στο +5 (11-16) στηριζόμενες τόσο στο πιεστικό σέρβις της Γιώτα όσο και στο επιθετικό κρεσέντο των Λαζάρεβιτς, Μαλασάι και Τσβετάνοβα. Αποτέλεσμα όλων αυτών να λήξει το σετ με 14-25. 

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι η Σαντορίνη κατάφερε να παρακολουθήσει το σκορ μέχρι το 2-4. Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και με όπλο το σέρβις, το μπλοκ αλλά και την εξαιρετική απόδοση των ξένων του ισοπέδωσε τις γηπεδούχες (8-17) μετατρέποντας το σετ σε τυπική διαδικασία (15-25). 

Στο τρίτο μέρος ο ΑΟ Θήρας υπενθύμισε σε όλους ότι μόνο τυχαία δεν έφτασε στον τελικό ξεκινώντας εξαιρετικά δυναμικά με την Μουντάκη αντί της Κιγιάκοβα. Γρήγορα προηγήθηκε με 7-5, διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά στο +5 (10-5) στηριζόμενος στο πιεστικό σέρβις αλλά και στα λάθη του Ολυμπιακού. Οι φιλοξενούμενες όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν και προσπέρασαν με Τσβετάνοβα και Γιώτα (13-15). Κάπου εκεί όμως ανέλαβε στο σέρβις το υπερόπλο των νησιωτισσών Ανίκα Μπρίνκμαν με την οποία ο ΑΟ Θήρας μετέτρεψε το 13-15 σε 21-15! Αποτέλεσμα της πίεσης στο σέρβις, του καλού μπλοκ αλλά και του χαλαρώματος των ερυθρολεύκων, το σετ τελείωσε υπέρ των γηπεδούχων με 25-20. 

Στο τέταρτο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν αποφασισμένες να μην οδηγηθεί το παιχνίδι σε τάι μπρέικ και το κατάφεραν με χαρακτηριστική ευκολία. Προηγήθηκαν με 0-6 της Σαντορίνης στηριζόμενες στο σέρβις της Λαμπρούση, η οποία μάλιστα είχε δύο άσσους ενώ στη συνέχεια με όπλο το μπλοκ αλλά και εκμεταλλευόμενες τα πολλά λάθη των, εξουθενωμένων από την υπερπροσπάθεια, αντιπάλων τους μετέτρεψαν το 11-16 σε 13-25.

Related

What's hot? 4982867391221130732

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item