Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών - Δηλώσεις των πρωταγωνιστριών

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, κερδίζοντας τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ στον τρ...


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, κερδίζοντας τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο "Μελίνα Μερκούρη". Αυτό ήταν και το τέταρτο συνεχόμενο double του συλλόγου στο άθλημα. 

Αγωνιστικά, οι "ερυθρόλευκες" επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν όχι μόνο στη σειρά των τελικών αλλά και από την αρχή της σεζόν. Στην επίθεση ξεχώρισε, για πολλοστή φορά φέτος, η Τσβετάνοβα (19 ποντοι) μαζί με τις επίσης εξαιρετικές Γιώτα (10 πόντοι) και Μαλασάι (16 πόντοι) ενώ στα μετόπισθεν η Αρέτα Κονόμι βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα βγάζοντας απίστευτες άμυνες. Η ομάδα της Σαντορίνης, η οποία αναμφισβήτητα κέρδισε με το σπαθί της τη συμμετοχή της στους τελικούς, το μόνο που κατάφερε ήταν να φανεί ανταγωνιστική στο δεύτερο σετ το οποίο και κρίθηκε στους 27 πόντους. 

Τα σετ: 25-14, 27-25, 25-9

Οι δηλώσεις των νταμπλούχων στο "The Columnist"

Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού Κατερίνα Γιώτα, η οποία αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος, δήλωσε τα εξής: "Είμαστε πολύ χαρούμενες για την κατάκτηση του double, ελπίζουμε να έρθουν και άλλοι τίτλοι τα επόμενα χρόνια. Αυτή η επιτυχία δεν ήταν εύκολη, όπως κι οτιδήποτε στον αθλητισμό, αλλά εμείς προπονούμαστε κάθε μέρα με σκοπό να μην υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας κερδίσει. Από εκεί και πέρα αν αυτό φάνηκε στο γήπεδο ως κάτι εύκολο, μπράβο μας!  Ως προς τον τίτλο του MVP δεν τον περίμενα αλλά είμαι πολύ χαρούμενη κι ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια μου, γιατί αυτές είναι που βοηθούν κάθε μέρα, το προπονητικό team και φυσικά τη διοίκησή μας που στηρίζει καθημερινά τις προσπάθειές μας."

Από την πλευρά της, η Τζίνα Λαμπρούση δεν μπορούσε να κρύψει τα έντονα συναισθήματα χαράς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας τα εξής: "Τι να πρωτοπώ;! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Το κλίμα είναι απίστευτο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα μας και με τόσο κόσμο να μας υποστηρίζει. Απίστευτα συναισθήματα, τεράστια χαρά, μεγάλη συγκίνηση... Πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι άλλο."

Η Κύπρια ακραία των πρωταθλητών Μανωλίνα Κωνσταντίνου υπογράμμισε ότι "είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένες, πάρα πολύ χαρούμενες γιατί είναι το τέταρτο συνεχόμενο double για την ομάδα και για εμένα προσωπικά. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστούμε τη διοίκηση και όλο το staff που μας βοηθούν καθημερινά στον αγώνα μας κι ελπίζουμε και τα επόμενα χρόνια να έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Το αποτέλεσμα μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά αυτό οφείλεται σε εμάς γιατί επιβάλαμε το ρυθμό μας στο γήπεδο. Από τη στιγμή λοιπόν που παίξαμε το βόλεϊ που ξέρουμε δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε κάποια ομάδα να αντισταθεί σε αυτόν το Ολυμπιακό."

Η νεαρή ακραία του Ολυμπιακού Κωνσταντίνα Βλαχάκη τόνισε από την πλευρά της στο "The Columnist": "Βρίσκομαι δυο χρόνια στον Ολυμπιακό, μετράω ήδη δύο double κι είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι αυτό ήταν κάτι που διευκόλυνε το έργο μας το οποίο σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Ελπίζω να είμαστε και του χρόνου εδώ και να καταφέρουμε τα ίδια και ακόμη περισσότερα."

Φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση
Κάντε "κλικ" στην κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

















Related

What's hot? 4183232090465616041

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item