Box & Cox: Ένα must cocktail bar στην "καρδιά" του Χαλανδρίου

 ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥ  Η μυρωδιά του καλοκαιριού, όσο περνούν οι μέρες, γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σι...


 ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥ 

Η μυρωδιά του καλοκαιριού, όσο περνούν οι μέρες, γίνεται ολοένα και πιο έντονη, με αποτέλεσμα να μπαίνουμε σιγά-σιγά στους ρυθμούς που επιτάσσει η εποχή. Η αναζήτηση για δροσιά μέσα στην οσονούπω αφόρητη ζέστη τις περισσότερες φορές οδηγεί σε όμορφα μέρη, παρέα με ένα cocktail. Όρος που αποτελεί σήμα-κατατεθέν για τη ζωή το καλοκαίρι.

Ένα τέτοιο όμορφο μέρος έχει δημιουργηθεί εδώ και περίπου τρεις μήνες στο Χαλάνδρι και ακούει στο όνομα "Box & Cox", που αποτελεί must ειδικά για τους λάτρεις των cocktails, καθώς το μαγαζί ειδικεύεται σε αυτό το κομμάτι και -κυρίως- με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο κατάλογος είναι πλούσιος από cocktails για όλα τα γούστα και η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη.

Το μαγαζί είναι μικρό σε έκταση, όσο ακριβώς χρειάζεται για να δημιουργηθεί μία ωραία ατμόσφαιρα, και το περιβάλλον συμβάλλει πολύ σε αυτό. Από τη μία, η διαρρύθμισή του είναι πολύ όμορφη, από την άλλη, η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ευνοεί στην αποφυγή του υπερβολικού συνωστισμού, καθώς το "Box & Cox" στεγάζεται λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία του Χαλανδρίου, όπου συνήθως υπάρχει πραγματικά πολύς κόσμος, φαινόμενο που δεν αρέσει σε όλους. Το μαγαζί λοιπόν βρίσκεται σε ένα λίγο πιο... ήσυχο μέρος, ευνοώντας εκείνους που θέλουν να κάτσουν ήρεμοι να απολαύσουν το ποτό τους, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από το λεγόμενο κέντρο.

Το χώρο φυσικά τον κάνουν ακόμη πιο φιλόξενο τα παιδιά του μαγαζιού, που με τη συμπεριφορά, την ευγένεια και την προθυμία για εξυπηρέτηση, θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή και θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα και να νιώσετε την ασφάλεια ότι θα περάσετε ένα όμορφο βράδυ στο "Box & Cox".

Οι τιμές είναι φυσιολογικές και προσαρμοσμένες στην δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, οι οποίες γίνονται ακόμη χαμηλότερες κάθε Τρίτη, με όλα τα cocktails να ανέρχονται τη συγκεκριμένη ημέρα στα 5 ευρώ!

Αξίζει, φυσικά, να τονισθεί ότι το μαγαζί είναι ανοιχτό από τις πρωινές ώρες, για όσους επιθυμούν ένα γρήγορο και καλό καφέ. Επιπρόσθετα, υπάρχει και η δυνατότητα take away στα cocktails με 5 ευρώ.

Το "Box & Cox", που εγκαινιάσθηκε μόλις τον Μάρτιο, αποτελεί μία πολύ όμορφη και αξιόπιστη λύση για όλους και διαθέτει τις βάσεις για να εδραιωθεί στην ήδη δραστήρια ζωή του Χαλανδρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 4, Χαλάνδρι, ΤΚ: 15233
Τηλέφωνο: 213 040 92 15
Facebook page: BOX & COX ON FACEBOOK

Related

What's hot? 1604636388908722702

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item