Μια κουβέντα που τελειωμό δεν έχει...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ  Καθόμουν χθες το βράδυ μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, γύρω στις 3, σε μία κρεπερί στην Ακράτα με πέντε φίλους. ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ 

Καθόμουν χθες το βράδυ μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, γύρω στις 3, σε μία κρεπερί στην Ακράτα με πέντε φίλους. Είναι από τις βραδιές τις χαλαρές, που δεν έχεις μεγάλες βλέψεις κι απλά χαλαρώνεις και κουβεντιάζεις με καλή παρέα. Όταν όμως μιλάμε για αντροπαρέα και δη για ποδοσφαιρόφιλους, τότε η συζήτηση φτάνει με τεράστια ευκολία πολύ μακριά.

Ξεκινήσαμε από τις προβλέψεις μας για την πορεία των ελληνικών εκπροσώπων στο Europa League και καταλήξαμε σε μία κουβέντα που λατρεύεται διαχρονικά. Φέρναμε στη μνήμη μας ποδοσφαιριστές που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το πρωτάθλημα της χώρας μας και τα επιφωνήματά μας όταν κάποιος "πετούσε" ένα ξεχασμένο όνομα ακούγονταν σε όλο το μήκος της παραλίας της Ακράτας.

Από τον Ιρισμέτοφ και τον Ραμπεσαντρατανά, στον Ιβάν Ρέζιτς και τον Αμαφούλε. Το ταξίδι που κάναμε, στην τελευταία 15ετία (όσο θυμόμαστε τον εαυτό μας δηλαδή), ήταν τόσο μακρύ, που δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε και μας απέδειξε ότι αυτού του είδους η κουβέντα τελειωμό δεν έχει. 

Ξεκινήσαμε με συζήτηση κάποιων λεπτών και καταλήξαμε να ψάχνουμε για ώρες "παλτά" της Α' Εθνικής aka Superleague. Θυμόμασταν αρκετούς, αλλά πάντα κάποιος από την παρέα θα έλεγε κάποιο όνομα που κανείς μας δεν είχε σκεφτεί εκείνη τη στιγμή. Και η κουβέντα αποκτούσε ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι αυτή η θεματολογία γοητεύει κάθε Έλληνα φίλαθλο και πάντα του δίνει το κίνητρο να σκεφτεί κι εκείνος ονόματα τέτοιων παικτών. Από ένα σημείο και μετά, δεν αντέξαμε και "λυγίσαμε" στον πειρασμό του διαδικτύου αναζητώντας. Το όνομα του Γκλεν Σάλμον με "τερμάτισε"!

Ήταν από τις πιο ωραίες βραδιές του καλοκαιριού...

Μάριος Μάντζος

Related

What's hot? 8196410805487893145

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item