Έκανε το 2 στα 2 ο Παναθηναϊκός - Δηλώσεις Μερτέκη και photostory

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ της Ηλιούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου, στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Μετ...


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ της Ηλιούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου, στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Στο πρώτο σετ, η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν σαφής και εκείνες το κατέκτησαν εύκολα με 25-16. Στο δεύτερο σετ, η Ηλιούπολη προσπάθησε να αντιδράσει αλλά και πάλι οι "πράσινες" είχαν το πάνω χέρι και επικράτησαν με 25-19.

Στο τρίτο σετ, ωστόσο, η ομάδα της Δήμητρης Λυκογιάννη απελευθερωμένη από το άγχος πίεσε και εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των παικτριών του Παναθηναϊκού και έφτασε να προηγείται με 15-20 και 17-22, φτάνοντας δύο βήματα από την μείωση στο σκορ. Εκεί όμως, οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και μετέφεραν άγχος στην πλευρά της Ηλιούπολης, οι παίκτριες της οποίας υπέπεσαν σε λάθη που οδήγησαν στην ανατροπή του σκηνικού.

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Ηλιούπολη που μετρά δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Λίτσα Μερτέκη, μιλώντας στο "The Columnist" στάθηκε στο τρίτο σετ, το οποίο κινδύνευσε ο Παναθηναϊκός να χάσει. Η δήλωσε τα εξής: "Αρχίσαμε καλά, αλλά στο τρίτο σετ κάναμε κάποια λαθάκια. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αλλά την κρίσιμη στιγμή ξυπνήσαμε, προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε. Ήμασταν λίγο νευρικές, κάναμε απότομα λάθη εκεί που όλα πήγαιναν καλά. Συγκέντρωση μηδέν. Αλλά τέλος καλό όλα καλά. Συνεχίζουμε, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, τώρα ξεκινήσαμε".

Φωτογραφίες από τον αγώνα
(Κάνε "κλικ" για μεγέθυνση)








Related

What's hot? 5052534289970325158

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item