Επιτυχημένη η πρώτη ημέρα του τουρνουά "Ιωάννης Μαλακατές" στον "Τάφο του Ινδού"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η πρώτη ημέρα του τουρνουά γυναικείου βόλεϊ "Ιωάννης Μαλακατές" στο κλειστό ...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η πρώτη ημέρα του τουρνουά γυναικείου βόλεϊ "Ιωάννης Μαλακατές" στο κλειστό γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με διοργανωτή τον Παναθηναϊκό προς τιμήν του ιστορικού παράγοντα του συλλόγου, και συμμετέχοντες τους ΑΟ Θήρας, Θέτιδα Βούλας και Ηρακλή Κηφισιάς.

Στον πρώτο κατά χρονική σειρά αγώνα του τουρνουά, ΑΟ Θήρας και Ηρακλής Κηφισιάς αποζημίωσαν τους θεατές με ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το οποίο περιλάμβανε και αρκετά θεαματικά highlights αλλά και πλήρη ανατροπή σκηνικού, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης πήρε τη νίκη στο τάι-μπρέικ, επιστρέφοντας από το εις βάρος της 2-0 στα σετ.

Τα σετ: 25-15, 25-21, 17-25, 19-25, 9-15

Μετά το τέλος του αγώνα, η Κύπρια ακραία του Ηρακλή Κηφησιάς, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, δήλωσε στο "The Columnist":

"Πρόκειται για μία νέα αρχή τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Είμαστε ένα σύνολο με καινούργιες αθλήτριες που φτιάχνεται από την αρχή. Προσπαθούμε μέσα από τα φιλικά να βρούμε το ρυθμό μας, να γίνουμε ένα σαν ομάδα. Έχει γίνει μία πολύ καλή προσπάθεια φέτος, με αρκετές αθλήτριες προερχόμενες από την Α1 που μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια συγκροτούμε ένα πολύ καλό σύνολο.

Δουλεύουμε καλά κι αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, όπως σήμερα που ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικές. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Κάναμε εύκολα λάθη από ένα σημείο και μετά. "Κολλούσαμε" στην υποδοχή, δεν βάζαμε την μπάλα μέσα και οι αντίπαλες είχαν περισσότερη συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία. 

Στόχος για τον Ηρακλή φέτος είναι εξ αρχής η άνοδος. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλουμε να τα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα ούτως ώστε να υλοποιηθεί".

Από την πλευρά των νικητών, η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας, Όλγα Βεργίδου, που ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα της Σαντορίνης το καλοκαίρι, μίλησε στο "The Columnist", τονίζοντας τα εξής:

"Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Είμαστε ένα καινούργιο σύνολο και προσπαθούμε να δεθούμε και να γίνουμε ομάδα και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας είναι η τετράδα και από κει και πέρα να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Νομίζω ότι η ομάδα μας ακόμη δεν έχει βρει σταθερότητα. Στην αρχή του αγώνα μπήκαμε λίγο χαλαρά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν πιο σοβαρές και γυρίσαμε το ματς. Δεν έχουμε βρει το ρυθμό που θα θέλαμε, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι θα τα καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα".

Στο ματς των 21:00, το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, ο Παναθηναϊκός ήταν μία κλάση ανώτερος από τη Θέτιδα Βούλας και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-12, 25-12, 25-17

Το μικρόφωνο του "The Columnist" δόθηκε στη λίμπερο του "τριφυλλιού", Πέννυ Ρόγκα, η οποία επεσήμανε τα εξής:

"Περίπου δύο εβδομάδες πριν από το πρωτάθλημα, ουσιαστικά θέλαμε να κάνουμε δύο δυνατά τεστ, ένα αυτό τώρα και ένα το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά ακόμα, είναι η αλήθεια. Με τον καιρό, βγάζουμε τα συμπεράσματά μας και θεωρώ ότι η ομάδα αρχίζει και δένει, αλλά ποτέ δεν φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντα πρέπει να δουλεύεις. Είναι σχεδόν όλη η ομάδα καινούργια οπότε ακόμα δεν έχουμε ουσιαστικά βρεθεί με τις παίκτριες, δεν υπάρχει ακόμα η δέουσα χημεία, δεν μας βγαίνουν οι συνδυασμοί, αλλά θεωρώ ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ όμορφη. Όλες έχουμε πάρα πολλή όρεξη. Είμαστε όλες φίλες μεταξύ μας και έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είμαστε δεμένες και νομίζω ότι όλο αυτό θα βγει σε κάτι καλό.

Το πρωτάθλημα το βλέπω αρκετά ανταγωνιστικό φέτος. Οι ξένες έχουν αυξηθεί σχεδόν σε όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια, πολλές ανατροπές. Υπάρχουν πολλές δύσκολες έδρες που στα χαρτιά να φαίνονται εύκολες και να θεωρείς ότι θα περάσουμε, αλλά πολλές φορές η έκπληξη γίνεται".

Το τουρνουά "Ιωάννης Μαλακατές" συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή με τον μικρό τελικό μεταξύ των χθεσινών ηττημένων Ηρακλή Κηφισιάς και Θέτιδας Βούλας στις 18:30 και τον μεγάλο τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΟ Θήρας στις 21:00.

Related

Παναθηναϊκός 5401089893616635927

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item