Συναυλία στην Ελληνοαμερικανική Ένωση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, US...



Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, παρουσιάζουν συναυλία μουσικής για κιθάρα με έργα Ελλήνων συνθετών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 20:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι). 

Δύο κιθαριστές, ο Βασίλης Κανελλόπουλος και ο Χάρης Καμπύλης, παρουσιάζουν έργα Ελλήνων συνθετών για σόλο κιθάρα. Η συναυλία πραγματοποιείται ύστερα από πρόταση του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και διευθυντή του μουσικού τμήματος του Hellenic American College (HAEC), κυρίου Θόδωρου Αντωνίου στους δύο κιθαρίστες, οι οποίοι βραβεύθηκαν στο διαγωνισμό του 4ο φεστιβάλ κιθάρας Παλαιού Φαλήρου (1ο & 2ο βραβείο αντίστοιχα). 

Με μέσο την κιθάρα δίνεται η δυνατότητα στους δύο κιθαρίστες να αποδώσουν έργα Ελλήνων συνθετών με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο συνθετικά, όσο και ερμηνευτικά και να αναδείξουν τις πλούσιες εκφραστικές δυνατότητες του οργάνου. 

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα των: Μιχάλη Αρχοντίδη, Κώστα Γρηγορέα, Δημήτρη Καθαρόπουλου, Ιάκωβου Κολανιάν, Δημήτρη Νάνου, Νίκου Πιπέρη και Κώστα Τσιλίδη. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Related

What's hot? 3185401810884764042

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item