Συνέχισε με νίκη ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Πανναξιακό - Δηλώσεις Χίππε

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του ανταγωνιστικού φέτος Πανναξιακού στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στου Ρέντη...


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του ανταγωνιστικού φέτος Πανναξιακού στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στου Ρέντη, σε ματς για την 17η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Με αυτήν τη νίκη, οι "ερυθρόλευκες" διατήρησαν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η ομάδα της Νάξου δεν πληγώθηκε καθώς η τρίτη θέση έχει ήδη "κλειδώσει".

Το πρώτο σετ ήταν και εκείνο στο οποίο οι φιλοξενούμενες άσκησαν την υψηλότερη αντίσταση. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τον Πανναξιακό να προηγείται 5-7 και 11-13. Εκεί όμως, ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία και πέρασε μπροστά με 14-13 χωρίς να ξαναχάσει το προβάδισμα. Το σετ ολοκλήρωσε η Χίππε για το 25-21.

Στο δεύτερο σετ, η Νάξος παρότι προηγήθηκε με 2-4 έχασε γρήγορα το προβάδισμα, με τις γηπεδούχους να δείχνουν άμεση σοβαρότητα και να περνούν μπροστά, διευρύνοντας το προβάδισμά τους σε ασφαλή επίπεδα (12-9 και 22-14). Ένα εντυπωσιακό σερί 6-0 από τη μεριά της ομάδας του Γιώργου Ρούσση ανησύχησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντέδρασε και πήρε τελικά το σετ με το ίδιο σκορ (25-21).

Το γ' και τελευταίο σετ είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο Πανναξιακός δεν είχε τα αποθέματα να κυνηγήσει καν την υπέρβαση και έχασε εύκολα με 25-17.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Γερμανίδα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίππε μίλησε στο "The Columnist" τονίζοντας τα εξής: "Αν δούμε το σκορ φαίνεται εύκολο ματς αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάναμε αρκετά λάθη και είχαμε αρκετές άτυχες στιγμές. Πάντως είμαι χαρούμενη που κερδίσαμε με 3-0 και κοιτάμε μπροστά. Ως προς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το ντέρμπι του πρωταθλήματος αλλά προηγείται ο αγώνας του κυπέλλου και μετά θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για αυτό. Σε κάθε περίπτωση όλοι θα είμαστε πανέτοιμοι και είμαι απόλυτα βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε."

Related

What's hot? 4161720868028535286

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item