Στο... ρελαντί ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αίαντα Ευόσμου - Δηλώσεις Τσίμα, Ζωλασταθιάδη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στου Ρέντη, στο πλαίσιο της ...


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στου Ρέντη, στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Οι "ερυθρόλευκες" είχαν σαφή υπεροχή απέναντι στον αποδεκατισμένο και με πολλές κορασίδες στη σύνθεσή του Αίαντα και χρειάστηκε μόλις μία ώρα για να κερδίσει το ματς. Highlight της αναμέτρησης η συμμετοχή της 16χρονης Χριστίνας Αδαμοπούλου με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Σταθερά πρώτος ο Ολυμπιακός, σε περιπέτειες ο Αίας Ευόσμου, που μετά και το απρόσμενο διπλό της Θέτιδας Βούλας στη Νάξο (2-3 τον Πανναξιακό), έχει απόσταση ενός βαθμού από την ομάδα της νότιας Αττικής και την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το ποια από τις δύο θα υποβιβαστεί (Αίας Ευόσμου-Μαρκόπουλο, Θέτιδα Βούλας-ΑΟ Θήρας).

Τα σετ: 25-8, 25-10, 25-11

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η ακραία του Ολυμπιακού Ζένια Τσίμα δήλωσε στο "The Columnist": "Σήμερα είχαμε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και έπρεπε να παίξουμε συγκεντρωμένα και καλά. Αυτό πράξαμε και πήραμε εύκολα τη νίκη". Αναφορικά με τη συνέχεια και τον ευρωπαϊκό ημιτελικό, η Τσίμα τόνισε: "Ήδη προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά. Δεν θέλουμε να πάει ακόμα το μυαλό μας εκεί, αλλά για να είμαστε ειλικρινής πάνω-κάτω ήδη έχει πάει. Έχουμε όμως ένα ακόμη παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά από αυτό θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Από τη μεριά των ηττημένων, ο προπονητής του Αίαντα, Ηλίας Ζωλασταθιάδης, τόνισε στο "The Columnist": "Ήρθαμε αποδεκατισμένοι γιατί έλειπαν πολλές παίκτριες από εμάς. Περιμέναμε σίγουρα κάτι καλύτερο, αλλά τα κορίτσια που μπήκαν μέσα να αντικαταστήσουν κάποιες άλλες δεν ανταποκρίθηκαν καθόλου στο ρόλο τους".

Σε ερώτηση για τη φετινή σεζόν, ο κόουτς του Αίαντα άφησε αιχμές για το διπλό της Θέτιδας στη Νάξο: "Κοιτάξτε, γίνονται πράγματα τα οποία δεν είναι πολύ φυσιολογικά. Μαθαίνουμε για παράδειγμα ότι τώρα γίνεται ένα σκορ το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όλη η χρονιά ήταν η πιο δύσκολη που μπορείτε να φανταστείτε. Παίξαμε με μία ξένη, αφού η καλύτερή μας ξένη φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και έφυγε (Κλίβελαντ) και μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, βάζοντας πολλές κορασίδες μέσα. Αυτό, ενώ φαινόταν μέχρι σήμερα ότι ήταν ένα καλό σχέδιο, τελικά ανατρέπεται και μετά το αποτέλεσμα στη Νάξο".

Σχετικά με το αν είναι περήφανος για τις προσπάθειες των παικτριών του, ειδικά των νεαρών, ο 47χρονος τεχνικός τόνισε: "Σίγουρα, ναι. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Εμείς έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ και στην Α1 και στην Α2. Είμαστε μία ομάδα που όλο το μισθολόγιό της δεν φτάνει το μισθό μίας παίκτριας του Ολυμπιακού. Παλεύει ουσιαστικά για τη φανέλα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το εγχείρημα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται πλέον, και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Δεν ξέρουμε πού θα μας βρει βέβαια η νέα χρονιά, αλλά από όσο δείχνουν τα πράγματα, η κατάσταση είναι δύσκολη πλέον για εμάς".

Related

What's hot? 7431707468489440680

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN

ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ HERBERT DORFMANN
"Ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση, όχι το πρόβλημα"

FACEBOOK

TWITTER

item