2η Γιορτή Μπίρας του Δήμου Βύρωνα στο Θέατρο Βράχων

Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα , στον εμβληματικό χώρο του θεάτρου Βράχων, θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 25 Μαΐου. Σε συνέχεια τ...


Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα, στον εμβληματικό χώρο του θεάτρου Βράχων, θα ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 25 Μαΐου. Σε συνέχεια του περσινού Rockfest, ο Δήμος Βύρωνα και η Δημοτική του επιχείρηση, φιλοξενούν όλες τις μικρές ζυθοποιίες για να εκθέσουν τις μπίρες τους και όχι μόνο. 

Το φαγητό και η μουσική θα αποτελέσουν φέτος ξεχωριστές εκπλήξεις και ιδιαίτερο λόγο επίσκεψης στο Beerfest. Oι περσινοί αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: 60 drafts, 150 ετικέτες και πάνω από 8.000 επισκέπτες αγκάλιασαν την πρώτη προσπάθεια του Δήμου Βύρωνα.

Φέτος, ο Δήμος καλεί όλους σε μια μεγάλη γιορτή, όχι μόνο μπίρας αλλά και μουσικής με επιλεγμένα σχήματα. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Αγγελική Τουμπανάκη, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Μανώλης Πάππος και η Ανατολή Μαργιόλα, ο Ηaig Yazdjian, ο Στάθης Άννινος με την Άννα Λινάρδου και οι παραδοσιακοί Σκορδαλός και Υφαντίδης, είναι μόνο κάποιοι από τους συμμετέχοντες.

Μοναδικές beer-street food προτάσεις, από εξαιρετικές πρώτες ύλες, θα συνοδεύουν ιδανικά τη μπίρα που θα επιλέξετε.

Ο Δήμος Βύρωνα φιλοδοξεί να καθιερώσει μια γιορτή προσιτή σε όλους τους Αθηναίους, με ποιότητα, αξιοπιστία και πραγματική ψυχαγωγία που λείπει απ' όλους μας.
Άλλωστε στο Βύρωνα και στο θέατρο Βράχων γνωρίζουν πολύ καλά... από φεστιβάλ!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.beerfest.gr, ή τη σελίδα της Γιορτής στο Facebook.
E-mail επικοινωνίας: info@beerfest.gr   


Related

What's hot? 985888496495318777

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item