Επιτυχημένα εγκαίνια του #Rest@rt στη Σαντορίνη

Το φιλότεχνο κοινό της Σαντορίνης επισκέφτηκε την Κυριακή 7/5 τα εγκαίνια της Aqua Gallery που επιμελήθηκε η Art Manager της Aqua Vista...


Το φιλότεχνο κοινό της Σαντορίνης επισκέφτηκε την Κυριακή 7/5 τα εγκαίνια της Aqua Gallery που επιμελήθηκε η Art Manager της Aqua Vista Hotels, γλύπτρια Κέλλυ Αθανασιάδου και εντυπωσιάστηκε από τα έργα τέχνης που παρουσιάστηκαν στο νησί. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος τόσο για τον χώρο Τέχνης που δημιουργήθηκε στο ευρύχωρο lobby του ξενοδοχείου Art Hotel, όσο και για το επίπεδο των εικαστικών που συμμετείχαν στην έκθεση. (www.aquavistahotels.com // www.arthotelsantorini.com ). 

Η εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt παρουσίασε την ομαδική έκθεση "Greek Artists' Trips" σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης "Ηώς" και την ιστορικό τέχνης Μαρίνα Κανακάκη

Στα εγκαίνια παρέστησαν πολλοί από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες οι οποίοι ταξίδεψαν δωρεάν και φιλοξενήθηκαν στις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου Art Hotel στο πλαίσιο των παροχών που εξασφαλίζει το #Rest@rt για τους εικαστικούς που περιλαμβάνονται στις δράσεις του. 

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Kelly, το #Rest@rt εξελίσσεται σε ένα από τα σημαντικά εικαστικά δρώμενα που αναδεικνύουν το σύγχρονο καλλιτεχνικό δυναμικό της χώρας. 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 4 Ιουλίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται με ελεύθερη είσοδο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο- 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς η Aqua Gallery δεν κλείνει ποτέ! 

Έργα τους παρουσιάζουν οι εικαστικοί: 

Μαρία Αλεξάνδρου, Αλέξανδρος Αλιέας, Γιώτα Ανδριάκαινα, Χρήστος Αρτέμης, Κατερίνα Βέλλιου, Στέλιος Γαβαλάς, Σάββας Γεωργιάδης, Μάνια Ευσταθίου, Δημήτρης Ζουρούδης, Γιώργος Καζάζης, Δήμος Κηπουρός, Μανώλης Μεραμπελιώτης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Θανάσης Μπάθας, Θανάσης Μπερούτσος, Παναγιώτης Σιάγκρης, Αλέξανδρος Σπαθούλας, Κωνσταντίνος Τόλης, Τζένη Φαλιαρίδου, Χρήστος Χαρίσης. 

Έπονται δράσεις της εικαστικής πλατφόρμας που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στις βίλες του πολυτελούς καταλύματος North Luxury Villas στον Πύργο Σαντορίνης (www.santorininorthvillas.com), στο ξενοδοχείο "Lindos Blu Luxury Hotels and Suites" στη Ρόδο (www.lindosblu.gr) και φυσικά στην Αθήνα στο "The Loft"

Η εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και οι εκθέσεις που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της έχουν σκοπό την ανάδειξη της Ελληνικής Σύγχρονης Τέχνης και τη δημιουργία μιας υψηλού επιπέδου πολιτιστικής παροχής στους διεθνείς επισκέπτες των χώρων με τους οποίους η πλατφόρμα συνεργάζεται. 

To "The Columnist" στηρίζει την πλατφόρμα ως χορηγός επικοινωνίας.

Inquiries: info@kellyathanasiadou.gr
Photos by Vania Stefou
Communication Manager: Δημήτρης Λαζάρου, dimitriolazarou@gmail.com www.facebook.com/restartcontemporary/?ref=page_internal

Related

What's hot? 7152649330063422687

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item