Με τα λόγια (γίνεται): Φοίβη Γιαννίση και Λένια Ζαφειροπούλου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

  Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις "Με τα λόγια (γίνεται)" , στην τέταρτη εκδήλωση του έβδομ...

 
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις "Με τα λόγια (γίνεται)", στην τέταρτη εκδήλωση του έβδομου κύκλου τους, παρουσιάζουν τις δύο σύγχρονες Ελληνίδες ποιήτριες Φοίβη Γιαννίση και Λένια Ζαφειροπούλου

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:30, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα). 

Η Φοίβη Γιαννίση είναι performer ποιητικών έργων και αρχιτέκτονας που, επιπλέον, ασκεί την θεωρία και την έρευνα σε διάφορα πεδία, συμπεριλαμβανομένης της πολιτισμικής ανθρωπολογίας. Το πρώτο, αμιγώς ποιητικό, βιβλίο της Αχινοί εκδόθηκε το 1995∙ το έκτο, Ραψωδία, το 2016. 

Η Λένια Ζαφειροπούλου είναι λυρική τραγουδίστρια, ποιήτρια και μεταφράστρια. Το πρώτο ποιητικό βιβλίο της, Paternoster Square (2012), τιμήθηκε με Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα του Περιοδικού www.oanagnostis.gr. Το 2016, εκδόθηκε το δεύτερο: Σκληρό να σκοντάφτεις σε πέτρες. 

Οι δύο ποιήτριες θα διαβάσουν παλιά και νεότερα, δημοσιευμένα και αδημοσίευτα ποιήματά τους, καθώς και αγαπημένα τους ποιήματα άλλων δημιουργών. Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ τους και με το κοινό. 

Ημερομηνία: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, 19:30

Διεύθυνση: Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (2ος όροφος), Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), email, HAU website

Με τα λόγια (γίνεται): facebook link | blog link

Related

What's hot? 979144523591209545

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item