Χτίζει πλέον "διαμάντια" στο Κορωπί

Σας τον έχουμε συστήνει καιρό τώρα ως έναν από τους πλέον μεγάλους γητευτές ταλέντων στην Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που πιθανώς αυτήν τη ...


Σας τον έχουμε συστήνει καιρό τώρα ως έναν από τους πλέον μεγάλους γητευτές ταλέντων στην Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που πιθανώς αυτήν τη στιγμή να έχει ετοιμάσει αυριανούς πρωταθλητές του ποδοσφαίρου, προσφέροντας κατ' επέκταση στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Μπόμπαν Στογιάνοβιτς αναλαμβάνει πλέον τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Κορωπίου από όπου και θα συνεχίσει το πολύτιμο έργο του.

Από εδώ και στο εξής η ομάδα νέων του συλλόγου της Αττικής θα διευθύνεται από έναν άνθρωπο, που έχει μάθει όσο λίγοι ν’ αναδεικνύει ταλέντα. Το πέρασμά του από τις ακαδημίες συλλόγων όπως οι Ιωνικός, Α.Ο. Άνοιξη, Protasov Club, Α.Ο. Φοίρος Βάρης, ΠΑΟ Ρουφ και Λεβαδειακός, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Βασικό μέλημα του Στογιάνοβιτς δεν είναι, απλώς, οι νεαροί παίκτες να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Ο Σέρβος τεχνικός επενδύει πολλά στη νοοτροπία και τη σωστή αθλητική κουλτούρα. Στοιχεία, δηλαδή, που χτίζονται στις μικρές ηλικίες. Στον Α.Ο. Κορωπί ο Μπόμπαν θα παραλάβει ένα αξιόλογο υλικό, που μπορεί με την τεχνογνωσία του να απογειώσει!

Όσον αφορά την ομάδα του Κορωπίου (σ.σ. μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ), η επένδυση στον Στογιάνοβιτς δείχνει τις υψηλές βλέψεις που έχουν ως κλαμπ. Άλλωστε μιλάμε για ένα ιστορικό σωματείο των Αθηνών, που από το 1969 έως το 1977 αγωνιζόταν στη Β' Εθνική κατηγορία!

Related

προπονητής 8094954990387207612

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item