Ξεκινάει το πρώτο Sales Seminar για ξενοδόχους στη Νάξο

Στη Νάξο, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, και στη Πάρο την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστούν τα πρώτα σεμινάρια επιμόρφωσης και...


Στη Νάξο, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, και στη Πάρο την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστούν τα πρώτα σεμινάρια επιμόρφωσης και ενημέρωσης ξενοδόχων που διοργανώνουν πέντε σημαντικοί επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού. 

Η Aqua Vista Hotels, πρωτοπόρος στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, η WebHotelier, που εξειδικεύεται σε τεχνολογικά συστήματα που αφορούν τον τουρισμό, η Marinet που ασχολείται με την online παρουσία ενός ξενοδοχείου, η καινοτόμα εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt Contemporary Art Platform που ειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό και το DNA Travel που ειδικεύεται στις βιωματικές περιηγήσεις συνεργάζονται και οργανώνουν μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, στα οποία θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την πείρα, την εξειδίκευση και την έμπνευσή τους. 

Στόχος των δυναμικών επαγγελματιών που ενώνουν τις δυνάμεις τους είναι να μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους, με ξενοδόχους που ψάχνουν νέους τρόπους για να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν το κέρδος τους. 

Εκ μέρους της Aqua Vista Hotels, η κυρία Σοφία Ματζουράνη θα προσφέρει σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σημασία της δημιουργίας ενός brand το οποίο θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα εκτοξεύσει τα κέρδη παρουσιάζοντας επιτυχημένα case studies του Ομίλου. Ο κύριος Βίκτωρας Μάτσας και η κυρία Στέλλα Τσαντήλα, της WebHotelier θα μιλήσουν για τις νέες τεχνολογίες για απευθείας online κρατήσεις στα ξενοδοχεία. Ο κύριος Αλέξανδρος Δαμίγος εκπροσωπώντας τη Marinet θα αναλύσει τα εργαλεία Orange Cloud PMS, Hotelier CMS & RateParity.com για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων. 

Η κυρία Κέλλυ Αθανασιάδου από την #Rest@rt Contemporary Art Platform θα αναπτύξει τον ρόλο του Πολιτιστικού Τουρισμού σαν ένα αποτελεσματικό εργαλείο, ώστε μια μονάδα να κερδίσει τον ανταγωνισμό και επίσης να μεγιστοποιήσει το guest experience του πελάτη της. 

Τέλος, ο κύριος Ιάκωβος Σαχάς του DNA Travel θα μοιραστεί την εμπειρία του σχετικά με τα πλεονεκτήματα που αποκτά ένα ξενοδοχείο προσφέροντας στους επισκέπτες του εναλλακτικές βιωματικές εμπειρίες που παρουσιάζουν την τοπική κουλτούρα. 

Το εναρκτήριο Sales Seminar θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στη Νάξο στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, η οποία είναι συνδιοργανωτής της δράσης, στις 17:00. Θα ακολουθήσει στις 28 Σεπτεμβρίου η Πάρος στην Αίθουσα "Αρχίλοχος" στις 17:00 και οι επόμενοι προορισμοί Ρόδος και Σαντορίνη, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή τηλ. 6942560757

info@sales-seminar.info
www.sales-seminar.info
Facebook page

Related

What's hot? 9038452825443838606

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item