Enμπυristas και Αλέξανδρος Κουφαδάκης live στο Kremlino

Οι Enμπυristas μαζί με τον Αλέξανδρο Κουφαδάκη (Αστικά Καβούκια) θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους Live εμφάνιση της χρονιάς, την Π...


Οι Enμπυristas μαζί με τον Αλέξανδρο Κουφαδάκη (Αστικά Καβούκια) θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους Live εμφάνιση της χρονιάς, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στη νεοσυσταθείσα μουσική σκηνή του Kremlino στον Πειραιά. 

Η μπάντα από τη Νίκαια, τα τελευταία δύο χρόνια ταξιδεύει το κοινό της στους ηχους της ελληνικής έντεχνης μουσικής, σκορπώντας όμως γεύσεις και από ξένες ροκ μελωδίες. Έχοντας πλέον στις πλάτες τους περισσότερες από 25 ζωντανές εμφανίσεις οι Γεωργία Βουτσίνου (ντραμς), Βασίλης Ευαγγελάκης (κιθάρα), Μιχάλης Ευαγγελάκης (φωνή-κιθάρα), Σπύρος Κοτζανταμπάνης (φωνή πλήκτρα) και Σπύρος Μακρής (μπάσο) σκοπεύουν να χαρίσουν στους παρευρισκόμενους ξεσηκωτικές και συναισθηματικές μουσικές στιγμές! Μαζί τους, όπως και την περσινή χρονιά, θα είναι ο Αλέξανδρος Κουφαδάκης (Αστικά Καβούκια) ο οποίος διατηρεί το δικό του αγέρωχο και αισθαντικό στυλ, που προκαλεί τον ακροατή να γίνει ένα με τον ήχο και να απολαύσει τη στιγμή. 

Οι συντελεστές του Live γράφουν: 

"Για ακόμα μια φορά, μετά από 1 χρόνο, Enμπυristas και Αλέξανδρος Κουφαδακης (Αστικά καβούκια) ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι. Στα μονοπάτια τις ελληνικής έντεχνης και ξένης ροκ σκηνής αναζητούν κόσμους που τελικά δεν αλλάζουν ποτε αλλά και πρόσωπα που έμειναν χαραγμένα στη μνήμη». 

Επειδή όμως στη μουσική τα λόγια είναι περιττά, ιδού μερικές από τις καλύτερες στιγμές των πρωταγωνιστών: 

Enμπυristas
Ζηλεύει η νύχτα
Εσύ εκεί

Αλέξανδρος Κουφαδάκης (Αστικά Καβούκια) 
Ο Τσίφτης κι ο Μαρκήσιος
Κουρασμένος Ιππότης

Πληροφορίες

Kremlino 
Διεύθυνση: Χαϊδαρίου 6 18535 Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4100010
Εισοδος: 4€
Ώρα έναρξης: 22.30

Related

What's hot? 669244266951556955

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item