Ραντεβού με το 20ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος που συνοδεύει εδώ και XX χρόνια την επιστροφή της άνοιξης,  δίνει ραντεβού στις αί...


Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος που συνοδεύει εδώ και XX χρόνια την επιστροφή της άνοιξης,  δίνει ραντεβού στις αίθουσες από τις 2 έως τις 10 Απριλίου στην Αθήνα και από τις 11 έως τις 17 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. 

Για την 20η επέτειό του, το φεστιβάλ παρουσιάζει μια εξαιρετική επιλογή ταινιών και δραστηριοτήτων γύρω από το γαλλόφωνο κινηματογράφο. Για μια ακόμη χρονιά, σας έχουμε ετοιμάσει εκπλήξεις, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη: ταινίες σε αβάν πρεμιέρ, ένα λαμπερό θεματικό τμήμα, ανανεωμένες και διαφοροποιημένες συνεργασίες που θα επιτρέψουν σε όλους να βρουν αυτό που τους ταιριάζει στο φεστιβάλ. 

Σαρανταέξι ταινίες, ειδικό αφιέρωμα στο Άρωμα, λευκή κάρτα στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών, προσκεκλημένοι Σκηνοθέτες και Ηθοποιοί, εργαστήρια κινηματογράφου για παιδιά. 

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στον ρυθμό των προβολών, των συναντήσεων με επαγγελματίες του κόσμου του κινηματογράφου, και των masterclass. Το Φεστιβάλ προσκαλεί τους σταθερούς αλλά και τους νέους φίλους του να ανακαλύψουν, μέσα από κλασσικά αριστουργήματα και ανέκδοτες ταινίες, το κόσμο του γαλλόφωνου κινηματογράφου. 

Ένα κινηματογραφικό ραντεβού πιο εορταστικό και πρωτότυπο από ποτέ!

02-10.04.2019 | Αθήνα 
IFG
Σινεμά Δαναός
Σινεμά Άστορ
Σινεμά Παλλάς

11-17.04.2019 | Θεσσαλονίκη 
Σινεμά Ολύμπιον

Aνακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα εδώ

Related

What's hot? 8519784171715749879

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item