Ευρωομάδα της Αριστεράς για Μανώλη Γλέζο: "Χάσαμε έναν ήρωα"

Γνωστός για το γεγονός ότι κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη στην Αθήνα, σε ηλικία 19 ετών, η απώλεια του Μανώλη Γλέζου, είναι αισθ...


Γνωστός για το γεγονός ότι κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη στην Αθήνα, σε ηλικία 19 ετών, η απώλεια του Μανώλη Γλέζου, είναι αισθητή σε όλους μας.

Οι συμπρόεδροι της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL, Martin Schirdewan (Μάρτιν Σίρντεβαν) και Manon Aubry (Μανόν Ομπρί), δήλωσαν σχετικά τα παρακάτω: 

«Τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας πηγαίνουν στους αγαπημένους του, τους φίλους και την οικογένειά του Μανώλη, ειδικά στους συντρόφους μας και στους συναδέλφους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με τους οποίους ο Μανώλης συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Ευρωβουλευτής στην ομάδα μας. 

Ένας μαχητής της αντίστασης κατά τη διάρκεια του πολέμου και μέχρι τις τελευταίες μέρες του, ο Μανώλης αγωνίστηκε έντονα ενάντια στην ανισότητα και τη λιτότητα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Εναπόκειται πλέον σε εμάς να εμπνευστούμε από τη ζωή του Μανώλη η οποία ήταν γεμάτη ακτιβισμό και ασταμάτητη πολιτική δουλειά. Πραγματικά χάσαμε έναν ήρωα σήμερα.»

Related

What's hot? 1471979893288290524

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE

ΑΡΘΡΟ OLIVER ROPKE
"Η διεύρυνση αποτελεί εύλογο βήμα προόδου για την Ευρώπη"

FACEBOOK

TWITTER

item