Συνάντηση Μεϊμαράκη με τους Κύπριους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ για Τουρκία

Ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκ...


Ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για εισαγωγή από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα απέναντι στην Ευρώπη με την κλιμακούμενη επιθετικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, συναντήθηκε σήμερα με τους Ευρωβουλευτές της Κύπρου στο ΕΛΚ, Λευτέρη Χριστοφόρου και Λουκά Φουρλά.

Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε ο από κοινού συντονισμός δράσεων, προκειμένου η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναλάβει ενεργό και δυναμικό ρόλο στην αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς της Κυβέρνησης Ερντογάν ώστε να προασπίσει τα Ευρωπαϊκά της σύνορα.

Η συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ της Ελληνικής και Κυπριακής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι συνεχής, ιδιαίτερα όταν απειλούνται πάγια εθνικά συμφέροντα, όπως επισημαίνει η ελληνική αντιπροσωπεία του ΕΛΚ στο Κοινοβούλιο.

Related

Τουρκία 7653227317003811054

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item