Δημήτρης Παπαδημούλης: "Χρειαζόμαστε σοβαρό αναπτυξιακό σχέδιο και εθνική συνεννόηση"

Σχολιάζοντας τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής για το ευρωπαϊκό Σχέδιο Ανάκαμψης ο Δημήτρης Παπαδημούλης , Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοι...


Σχολιάζοντας τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής για το ευρωπαϊκό Σχέδιο Ανάκαμψης ο Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συντονιστής εκ μέρους της ευρωομάδας της Αριστεράς στην Επιτροπή Προϋπολογισμών (BUDG) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δήλωσε εξής: 

"Η ΕΕ εκδίδει για πρώτη φορά μεγάλης κλίμακας αμοιβαίο χρέος υπό την πίεση της ύφεσης. Τα κέρδη για τα ”γεράκια” Ρούτε και Κουρτς είναι η μείωση σε 390 από 500 δισ. € των επιχορηγήσεων, η δημιουργία ενός πολύπλοκου ”μηχανισμού-φρένου” στις εκταμιεύσεις και οι νέες περικοπές στον ισχνό κοινοτικό Προϋπολογισμό 2021-27. 

Τα χρήματα που θα έλθουν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια είναι πολλά. Πρέπει να αξιοποιηθούν με σοβαρό αναπτυξιακό σχέδιο, χρηστή διαχείριση, εθνική και κοινωνική συνεννόηση. Μακριά από προχειρότητα, πελατειακά δίκτυα και διαφθορά αλά voucher και λίστα Πέτσα. Τα χρήματα αυτά δεν είναι προίκα της ΝΔ!"

Related

What's hot? 4765777162570849591

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item