Κυρώσεις κατά της Τουρκίας ζητά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ  Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή την νέα και προκλητική και επιθετική ενέργεια της Τουρκίας εις βάρος των κυρια...


Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή την νέα και προκλητική και επιθετική ενέργεια της Τουρκίας εις βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, σε ερώτησή του προς της Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά τη λήψη κυρώσεων κατά της τουρκικής πλευράς που εξέδωσε NAVTEX για σεισμικές έρευνες νοτιοανατολικά του Καστελορίζου και εντός της ελληνικής υφαλοκριπίδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας ευρωβουλευτής αναφέρει τα εξής:

"Οι τουρκικές προκλητικές και επιθετικές ενέργειες κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας συνεχίζονται παρά την απερίφραστη καταδίκη τους από ευρωπαϊκής πλευράς και όχι μόνο δεν εμπεδώνουν τις σχέσεις καλής γειτονίας και το σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων των γειτονικών χωρών αλλά αυξάνουν το κίνδυνο αποσταθεροποίησης στην περιοχή και διαταράσσουν την ασφάλεια και την ειρήνη.

Ερωτάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή: 

- Είναι σε γνώση της η νέα προκλητική και επιθετική ενέργεια της Τουρκίας κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας; 

- Σε τι κυρώσεις προτίθεται να προβεί κατά της Τουρκίας που οφείλει να σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα των γειτόνων της;"

Related

What's hot? 718179095005839311

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item