Έκτακτη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ο Jaume Duch

Την σύγκληση έκτακτης συνόδου ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη ανακοίνωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εκπρόσ...


Την σύγκληση έκτακτης συνόδου ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη ανακοίνωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου του θεσμού κ. Jaume Duch, για να συζητηθούν οι αποφάσεις και τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο εκπρόσωπος σημειώνει ότι το Κοινοβούλιο θα ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με το Συμβούλιο καθώς απαιτείται η συναίνεση του Σώματος για την τελική έγκριση του μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εκπροσώπου αναφέρει τα εξής:

"Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πραγματοποιήσει έκτακτη σύνοδο ολομέλειας την Πέμπτη από τις 10:30 ώρα Ελλάδος για μια αρχική αξιολόγηση των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. 

Eνόψει της ολομέλειας, ο Πρόεδρος του ΕΚ David Sassoli και οι ηγέτες των πολιτικών ομάδων θα συναντηθούν αύριο το πρωί.

Το ΕΚ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με το Συμβούλιο με στόχο τη βελτίωση των μέσων που συμφωνήθηκαν στο πακέτο που εγκρίθηκε, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με τον μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της ΕΕ, η τελική έγκριση του οποίου χρειάζεται τη συναίνεση του ΕΚ."

Related

What's hot? 1528757161766436227

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε άποψη; Μοιραστείτε τη μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

emo-but-icon

Recent Posts Widget

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS

ΑΡΘΡΟ CHRISTIAN MOOS
"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αποσύρει τη δέσμη μέτρων για την προάσπιση της δημοκρατίας"

FACEBOOK

TWITTER

item